Stiri mondene

Lora, pregătită să devină mamă. Primele declarații: „Se apropie momentul”

 Lora, pregătită să devină mamă
Lora, pregătită să devină mamă [Sursa foto: Instagram]
Lora a declarat în cadrul unui interviu că este pregătită să devină mamă și simte că are omul potrivit pentru a-și întemeia o familie.

Frumoasa artistă și prezentatoare tv a fost luată la întrebări în cadrul unui interviu, iar una dintre cele mai indiscrete întrebări a fost legată de nunta sa cu Ionuț Ghenu. Mai mult, artista a fost întrebată dacă își dorește copii, iar răspunsul ei este cât se poate de uimitor. 

Lora este într-o relație cu Ionuț Ghenu de mai bine de șase ani și sunt porecliți de unii dintre prieteni „siamezii”.

Fac totul împreună și sunt de nedespărțit, iar Lora crede cu tărie că și-a găsit liniștea de care are nevoie alături de Ionuț. Întrebată în cadrul unui interviu câți copii își dorește, Lora nu s-a sfiit să spună că i-ar plăcea să aibă o familie numeroasă. 

 Lora, pregătită să devină mamă.
Lora, pregătită să devină mamă. [Sursa foto: Instagram]

„Îmi doresc foarte mult și băiețel și fetiță. Eu vreau să am 5 copii, dar nu știu când o să am timp. Acum am omul perfect lângă mine, simt că se apropie momentul”, a declarat Lora în cadrul unei emisiuni tv.

Chiar dacă a recunoscut că nu va face o nuntă cu fast, Lora a dezvăluit la un moment dat că ea și iubitul ei s-au căsătorit în fața lui Dumnezeu. 

„Aş spune, dar parcă nu aş spune. Este o treabă foarte serioasă. Se întâmplă lucruri bune. Nu, nu, nu m-am măritat în secret. Suntem logodiţi. Am avut şi în biserică o ceremonie. Asta era. Mi se pare un lucru normal, s-a întâmplat acum foarte mult timp. Este vechea treaba, mai mult de o lună, două. Dar dacă ne vom căsători va fi ceva în secret, ceva restrâns. Noi suntem foarte buni prieteni cu preotul. Am făcut acest lucru pentru că am avut nevoie de o protecţie divină. Nu sunt însărcinată. Este foarte posibil la anul să am mai mult timp pentru asta" , a declarat Lora, în cadrul unei emisiunii TV. 

Lora, îndrăgostită până peste cap de meseria ei

Lora este o familistă convinsă așa cum chiar ea a spus de foarte multe ori în interviuri, dar o mare dragoste a ei este și cariera sa. Lora spune că cel mai mare defect al ei este că pune cariera pe primul loc indiferent de situație, iar acest lucru i-a creat unele probleme în timp. 

„Ăsta cred că e cel mai mare defect al meu, încep să îl simt ca pe un defect, că pun cariera pe primul loc. Cred, cumva, că asta ar fi ordinea firească a lucrurilor. Să faci o casă într-un anumit fel, să fie totul pregătit perfect și după aceea să vină copilul.  Dar vorbesc cu foarte multe femei care îmi spun să nu mai fac asta, [pentru că] nu are sens. Vin toate când trebuie să vină, nu trebuie să mai amân formarea unei familii”,  a declarat Lora în 2019 pentru Viva.ro.