Stiri mondene

Lora, mesaj plin de mulțumiri pentru mama sa: „M-ai învățat să fiu independentă”

 Lora
Lora a postat un mesaj emoționant pentru mama sa care de aproape un an nu mai este printre noi.

Lora a rămas fără mamă în iarna anului trecut, iar asta nu este singura pierdere suferită de artistă. Până la vârsta aceea mai pierduse persoane dragi din familie. Artista a povestit că tatăl ei a murit într-un accient, dar niciodată nu a știut foarte multe detalii.

„La patru ani a murit tatăl meu într-un accident. Nu mi s-au spus niciodată foarte multe şi la înmormântarea lui a venit foartă multă lume. Tata era un specialist chirurg urolog de nota 10, renumit în Moldova. Eram tristă în poze”, a spus Lora într-o emisiune TV. 

Lora

Ba mai mult, și bunica ei a murit chiar înainte de filmările primului său videoclip.

Lora i-a emoționat pe fani cu mesajul de mulțumire pentru mama sa

Lora a scris un mesaj prin care îi mulțumește mamei sale pentru toate lucrurile pe care le-a învățat de la ea. Fanii au fost emoționați de cuvintele scrise de artistă.

Citeste si: Lora se întoarce în televiziune!

„Mulțumesc mama pentru piele, pentru că m-ai învățat să am grijă de ea, mulțumesc pentru cremă, pentru minte, pentru educație, pentru inima sensibilă, dar greu de cucerit, pentru talent și mușchii care, câteodată mi-l poartă alteori mi-l cară, pentru că m-ai învățat să fiu independentă financiar și dependentă de frumos. Ești peste tot mama mea frumoasă...❤🖤 #dor”, a scris Lora pe rețelele de socializare. 

Lora

Comentariile fanilor nu au întârziat să apară:  „M-ai înduioșat cu mulțumirile câtre mama ta, care acum a devenit unul dintre îngerii tăi păzitori. Cu singuranță mama ta are acum ochii încețoșați de lacrimi și sufletul prea plin de iubirea ce i-o porți, iar legătura dintre voi a fost și este indestructibilă și transcede si dincolo de moarte”, „Deosebit de frumos! Preiau cu acordul tau!”