Stiri

Bloggerii care an de an petrec Crăciunul complet goi! În ce destinații exotice au petrecut până acum și ce aleg pentru anul acesta

Bloggerii care an de an petrec Crăciunul complet goi
Nick and Lins De Corte au făcut o tradiție din a petrece zilele de Crăciun în pielea goală, în diverse destinații exotice.

Nick and Lins De Corte petrec toate cele trei zile de Crăciun complet dezbrăcați și sunt entuziasmați să păstreze aceeași tradiție și anul acesta.

Bloggerii de călătorie, Nick în vârstă de 34 de ani și Lins, în vârstă de 38 de ani nu-și bat capul prea mult când vine vorba de outfit-ul de Crăciun. Asta pentru că aleg ca de Crăciun să poarte doar costumul lui Adam și Eva și o căciulă festivă.

Bloggerii care an de an petrec Crăciunul complet goi

Cei doi sunt din Belgia, dar petrec sărbătorile de iarnă în diverse alte țări de pe Glob și anul acesta au ales Spania.

„Este foarte eliberator și confortabil. Dacă nu există un motiv pentru care să purtăm haine (protecție contra vremii, pericole sau priviri dezgustătoare), noi preferăm să nu purtăm. Dacă te uiți la copii mici, cei mai mulți dintre ei ar prefera să nu poarte haine dacă ar avea ocazia”, au declarat cei doi pentru The Sun

Bloggeri care fac Crăciunul goi pentru al patrulea an consecutiv. Ce destinații de vacanță au ales până acum

Cei doi recunosc că se distrează de minune atunci când aleg să se dezbrace de orice fel de inhibiții și să nu poarte haine. Acesta ar fi al patrulea an în care cei doi iubiți petrec Crăciunul fără pic de haine pe ei. În 2017 ei au petrecut goi în Thailanda, în 2018 în Uruguay, în 2019 în Honduras, iar anul acesta în Spania. Cuplul și-a permis să facă acest lucru și pentru că au ales ca destinații de vacanță locuri calde, însă dacă ar fi vorba să petreacă în orașul natal, ar trebui să pună câteva haine călduroase pe ei.

Bloggerii care an de an petrec Crăciunul complet goi

„Căciula de Crăciun este un accesoriu fun,în afară de asta, preferăm să fim așa cum ne-a lăsat mama natură. Dacă am fi petrecut Crăciunul înapoi în Belgia, probabil că ar fi fost mai plăcut să ne îmbrăcăm cu niște haine calduroase”, au mai declarat cei doi. 

Chiar dacă ziua de 25 Decembrie îi prinde complet goi, asta nu îi împiedică să petreacă alături de străini pe care îi întâlnesc în destinațiile lor de vacanță. Cei doi bloggeri spun că de obicei oamenii sunt foarte prietenoși și nu le e teamă să intre în vorbă cu ei.

Bloggerii care an de an petrec Crăciunul complet goi

Nick și Lins au făcut primii pași în nuditatea socială în primul an în care se întâlneau, după ce s-au întâlnit prin prieteni comuni în Belgia.