Stiri mondene

Doinița Oancea, confesiuni cu ochii în lacrimi despre cel mai mare regret al său: „Nu am acordat suficient de multă importanță”

Doinița Oancea, confesiuni cu ochii în lacrimi despre cel mai mare regret al său
Doinița Oancea, confesiuni cu ochii în lacrimi despre cel mai mare regret al său [Sursa foto: Captură YouTube]
Doinița Oancea a dat cărțile pe față și a vorbit extrem de sincer despre regretul pe care-l are. Ce și-ar dori actrița să aibă până acum?!

Doinița Oancea este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate actrițe de la noi din țară! Actrița este recunoscătoare pentru toate lucrurile frumoase din viața ei și se simte împlinită pe toate planurile. Cu toate acestea, vedeta are un singur regret, acela că nu a devenit mămică până la vârsta de 39 de ani. Invitată recent în cadrul unui podcast, Doinița Oancea a mărturisit că  va împlini în curând 39 de ani și simte că până la această vârstă ar fi trebuit să aibă deja un copil.

Doinița Oancea, confesiuni cu ochii în lacrimi despre cel mai mare regret al său
Doinița Oancea, confesiuni cu ochii în lacrimi despre cel mai mare regret al său[Sursa foto: Captură YouTube]

De când mă știu, stau și mă gândesc ce regret am, dacă am vreunul… n-am. Dar încep să resimt, și anume faptul că peste o lună de zile fac 39 de ani. Mi se pare că aș fi putut să am și eu un prichindel pe lângă mine. Mă gândesc la treaba asta. Ăsta e regretul. Eu tot timpul am zis că dacă ar fi fost să fie, ar fi fost până la momentul ăsta, dar cred că nici eu nu am acordat suficient de multă importanță.

Adică am lăsat lucrurile cumva – lasă că merge, lasă că o să fie, vine, se întâmplă când trebuie, nu știu ce. Probabil, prea mult focus pe ceea ce făceam eu și mai puțin pe hai să întemeiem”,
a spus Doinița Oancea.

Doinița Oancea, confesiuni cu ochii în lacrimi despre cel mai mare regret al său
Doinița Oancea, confesiuni cu ochii în lacrimi despre cel mai mare regret al său[Sursa foto: Captură YouTube]

Doinița Oancea s-a despărțit de iubit 

Doinița Oancea s-a despărțit de iubitul ei, Adrian Călin, după aproximativ cinci ani de relație, formând unul dintre cele mai îndrăgite și discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Anunțul despărțirii a fost făcut chiar de către Doinița Oancea în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Citeste si: Doinița Oancea, dezvăluiri neașteptate despre relația dintre fostul său iubit, Ionuț Ghenu și Lora: ”Să fie sănătoși și să-și trăiască viața”

„În cinci ani jumătate nu ne-am certat, nu ne-am păruit, nu ne-am înșelat. Este exclusă infidelitatea. Cred că la un moment dat evoluam diferit și eu sunt o fire mai deschisă și el puțin mai închis, este introvertit. Îl vedeam și nu-l mai vedeam și atunci am zis, ce mă așteaptă? Nu știu, mi-a fost frică, recunosc. Țin la el foarte mult. Cred într-o prietenie după o relație, dar nu în momentul imediat următor, pentru că lucrurile sunt destul de proaspete pentru amândoi”, a declarat Doinița Oancea, în urmă cu ceva timp.