Stiri mondene

Lola, Războinica din sezonul 1 Survivor reacționează după ce Elena Marin a fost jignită de Zanni

Lola reacționează după ce Elena Marin a fost jignită
Elena Marin a ajuns subiectul unui conflict după ce a spus că i s-a furat din mâncare, iar Lola, concurenta din sezonul 1 Survivor îi ia apărarea.

Elena Marin este una dintre cele mai bune concurente de la Survivor România sezonul doi, doar că a întâmpinat probleme grele în camp. Mai exact, Faimoasa, a observat în nenumărate rânduri că i-a fost furată mâncarea pe care ea și-o pusese deoparte pentru a o doza conform indicațiilor date de medici. Faimoasa l-a bănuit pe Zanni de furt, motiv pentru care acesta a izbucnit și a aruncat cuvinte grele la adresa Faimoasei. Artistul a scos la iveală mărturii incediare făcute de Elena Marin într-un moment de sinceritate, dar a recurs și la jigniri. 

Lola reacționează după ce Elena Marin a fost jignită

Elena Marin a fost acuzată de Zanni că i-ar fi făcut avansuri atât lui cât și lui Cosmin Stanciu, asta pentru că logodnicul ei nu ar aștepta-o acasă, potrivit spuselor lui Zanni. În realitate, însă, Elena a povestit un episod mai greu din relația ei care s-a petrecut chiar înainte de plecarea ei la Survivor, dar Andrei, logodnicul Elenei Marin a făcut lumină și a declarat că s-a împăcat cu iubita sa chiar înainte de a pleca în Republica Dominicană. 

Lola, Războinica din sezonul 1 Survivor România îi ia apărarea Elenei Marin

După ce Zanni i-a aruncat cuvinte grele Elenei și a jignit-o spunându-i că are păr alb în cap și s-a luat de aspectul ei fizic, Lola, Războinica din primul sezon Survivor România a reacționat. Mai exact, joi, la una dintre postările de pe Instagram-ul Radio Impuls în care internauții au fost provocați să dedice o melodie concurentului favorit, Lola s-a aflat printre cei care au răspuns provocării: „Elena Marin (în urma discuțiilor și jignirilor la adresa ei): „Beautiful" de Christian Aguilera 🤗😘 P. S. Nu uita că ești frumoasa ❤️”, a fost comentariul scris de Lola pe Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Radio Impuls România (@radioimpulsromania)

Ulterior, Lola a fost întrebată de una dintre internaute cu cine ține, având în vedere că ea a făcut parte din echipa Războinicilor, iar răspunsul Lolei a fost unul cât de poate de suprinzător: „Eu țin cu toată lumea ”.