Lansări muzicale

Liviu Teodorescu a lansat piesa „Ore-n șir”

Liviu Teodorescu a lansat piesa „Ore-n șir”
Liviu Teodorescu a lansat piesa „Ore-n șir” [Sursa foto: Instagram]
Liviu Teodorescu a lansat „Ore-n șir”, a doua piesă din seria #LiTeMoments vol. 5. Dă-i play aici!

Liviu Teodorescu continuă seria de lansări din cadrul proiectului său de suflet, #LiTeMoments, ajuns la al cincilea an, cu „Ore-n șir”. Piesele cuprinse pe LiTe Moments vol. 5 sunt compuse și scrise de Liviu Teodorescu, iar pentru mix & master a lucrat cu Max Kissaru. Videoclipurile acestei serii sunt realizate de Ionuț Trandafir și Alexandru Mureșan.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Liviu Teodorescu (@liviuteodorescu)

Citeste si: Liviu Teodorescu a lansat piesa „Tot Eu”: „Am stat cu piesa asta mult timp în studio, neștiind dacă este ok să o scot”

„Piesa "Ore-n șir" este despre firescul în iubire, despre doi oameni care vor ca totul sa decurgă natural, fără un "commitment" forțat. Pune accentul pe un băiat care are curajul să-i dea tot timpul din lume unei fete, poate puțin cam indecisă", declară Liviu Teodorescu  despre noua piesă.

Videoclip: Liviu Teodorescu- Ore-n șir

"Seria #LiTeMoments de anul acesta e despre senzualitate. Cele trei piese sunt în filme diferite față de ce ați auzit până acum de la mine. Clipurile sunt aparent filmate de trei prezențe feminine copleșitoare. Acest lucru în aparență, pentru că în realitate, sunt filmate de Trandafilm și de Alex Mureșan, care au venit cu ideea aceasta specială ca totul să fie în registrul unui making-of. Sunt mândru de ce a ieșit, abia aștept să văd feedbackul vostru!",  a povestit Liviu Teodorescu  despre volumul cinci al proiectului #LiTeMoments.