Stiri mondene

Liviu Teodorescu, gest emoționant pentru un copil grav bolnav! Artistul l-a vizitat la spital și i-a cântat: „Am cunoscut un om special”

Liviu Teodorescu, gest emoționant pentru unui copil bolnav
Liviu Teodorescu, gest emoționant pentru unui copil bolnav [Sursa foto: Facebook]
Liviu Teodorescu a făcut un gest de milioane pentru un copil bolnav, fiind internat într-un spital din Capitală. Avem imaginile în articol!

Liviu Teodorescu este unul dintre cei mai iubiţi artişti de la noi, dar și un artist cu un suflet mare. În urmă cu câteva ore, Liviu Teodorescu a făcut un gest de milioane pentru un băiat grav bolnav, internat la spitalul de copii Victor Gomoiu din București. Dorința lui Florentin a devenit realitate, atunci când pe ușa salonului în care este internat a intrat cântărețul său preferat, Liviu Teodorescu.

Liviu Teodorescu, gest emoționant pentru unui copil bolnav
Liviu Teodorescu, gest emoționant pentru unui copil bolnav[Sursa foto: Facebook]

„Astăzi am cunoscut un om special. Florentin este numele lui și este noul meu prieten. Știu că va vedea această postare, și îi transmit că de abia aștept să ne revedem duminică și că toată lumea de aici, de pe Instagram, îi transmite sănătate. Hai cu comentarii de bine pentru Florin", a scris Liviu Teodorescu.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Liviu Teodorescu (@liviuteodorescu)

Colegii de breaslă i-au arătat aprecierea în mediul online

Imaginea postată de Liviu Teodorescu nu a trecut neobservată, atât fanii artistului, cât și mai multe vedete l-au lăudat pentru fapta pe care a făcut-o.

Citeste si: Liviu Teodorescu, surprins fără verighetă la două luni de la nuntă! Primele declarații ale artistului: ”Am scos-o pentru că...”

Liviu Teodorescu, gest emoționant pentru un copil grav bolnav
Liviu Teodorescu, gest emoționant pentru un copil grav bolnav[Sursa foto: Facebook]

„De asta ești așa înalt, inima aia avea nevoie de un trup pe măsură", i-a transmis Connect-R lui Liviu Teodorescu în secțiunea de comentarii a fotografiei.  

Adda și Mira i-au comentat cu inimioare și emoticoane care arată recunoștința și respectul pe care îl au față de el.