Stiri mondene

Liviu Teodorescu a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Iulia

Liviu Teodorescu și Iulia
Liviu Teodorescu și Iulia [Sursa foto: Instagram]
Liviu Teodorescu a făcut pasul cel mare aseară: a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Iulia alături de care are o relație din liceu.

Liviu Teodorescu a decis să facă pasul cel mare chiar de ziua iubitei sale. Așa că a pus totul la punct pentru o cerere în căsătorie ca la carte.  A organizat o petrecere surpriză pentru iubita sa, la un moment dat le-a spus tuturor că a compus o melodie șiii surpriză! Prin versurile melodiei, Liviu a exprimat chiar cererea în căsătorie. 

Liviu Teodorescu și Iulia
Liviu Teodorescu și Iulia [Sursa foto: Instagram]

 Liviu Teodorescu a compus o melodie pentru iubita sa, Iulia 

Iulia, iubita lui Liviu Teodorescu, și-a dat seama la un moment dat că iubitul ei nu pregătise doar o melodie, ci și un inel. Astfel că, aceasta se aștepta să fie cerută în căsătorie după ce a ascultat versurile cu mare atenție.

Liviu Teodorescu și Iulia
Liviu Teodorescu și Iulia [Sursa foto: Instagram]

Întregul moment a fost imortalizat și postat pe Instagram de către Liviu Teodorescu. 

„Am cerut-o pe @iulialu în căsătorie 🥰

Azi e ziua ei. La Mulți Aaaani ❤️Am adus-o acasă, unde o aștepta toată lumea la un party surpriză. Apoi, le-am spus tuturor că am compus o piesă. Piesa era menită să facă loc momentului în care îi dau inelul. Stați până la final, o să vedeți că la un moment dat s-a prins din versuri ce se întâmplă, dar nu prea i-a venit să creadă.
Te iubesc, @iulialu.

Suntem împreună din liceu și, culmea, te iubesc azi și mai mult. ❤️🙏🏼”, a scris Liviu Teodorescu pe Instagram.  

Fanii au fost impresionați de felul în care Liviu a ales să o ceară de soție pe iubita sa și s-au întrecut în a scrie comentarii care mai de care mai frumoase.