Lansări muzicale

Colaborare inedită! Connect-R, Liviu Teodorescu și Cedry2k au lansat „Înapoi la 0”, o piesă care ne amintește de micile bucurii

Colaborare inedită! Connect-R, Liviu Teodorescu și Cedry2k au lansat „Înapoi la 0”, o piesă care ne amintește de micile bucurii
Liviu Teodorescu, Connect-R și Cedry2k și-au unit forțele pentru o colaborare inedită. Piesa „Înapoi la 0” transmite un mesaj foarte sensibil.

Liviu Teodorescu, Connect-R și Cedry2k au lansat „Înapoi la 0”. 

Connect-R, Liviu Teodorescu, și Cedry2k sunt trei artiști recunoscuți pentru melodiile care transmit un mesaj pătrunzător. Cu toate că cei trei artiști enumerați mai sus reprezintă trei voci diferite cu trei stiluri muzicale diferite, și-au reunit forțele într-o colaborare inedită care promite să facă furori. 

Piesa „Înapoi la 0” este o piesă cu un mesaj adaptat vremurilor noastre, o piesă care ne amintește că bucuria stă în lucrurile simple.

Connect-R a fost foarte emoționat să anunțe lansarea videoclipului și a avut imensa bucurie să afle că la doar câteva ore de la lansare piesa a primit un feedback pozitiv.

„Nu mai am răbdare, mai e puțin și lansăm clipul. Am ceva emoții pentru că e o piesă sensibilă și țin foarte mult la proiectul ăsta. Vreau să-i mulțumesc lui Liviu Teodorescu, Cedric, Dorel Vișsan, Cristi Roman, Max Chisaru, toți cei care ați contribuit la proiectul ăsta frumos”, a spus Conect-R pe Instagram înainte de lansarea videoclipului pe Youtube. 

Connect-R, emoționat peste măsură înainte de lansarea melodiei „Înapoi la 0” 

„Săracul e mai bogat decât bogatul care face o nevoie din a avea mai mult! „Înapoi la 0” înseamnă întoarcerea la informația necoruptă de noi! „Înapoi la 0” înseamnă înapoi la curaj, înapoi la esență, la dragostea necondiționată, înapoi la bucuri simplă!”, a scris Conect-R pe Insta-story.

Piesa a primit o mulțime de comentarii pozitive din partea fanilor din mediul online, motiv pentru care a simțit să le mulțumească.

Liviu Teodorescu
Liviu Teodorescu[Sursa foto: Captură YouTube]

„Mulțumesc mult! Mulțumesc mult pentru mesajele frumoase. Mă bucur mult că vă place piesa. Sunt super super impresionat de faptul că mulți dintre voi ați simțit-o. Vă pup și vă iubesc și mă înclin în fața voastră”, a spus Conect-r pe Instagram imediat dupălansarea piesei care deja face furori pe Youtube.