Stiri mondene

Liviu Teodorescu a găsit o soluție inedită pentru a face concerte în pandemie: are nevoie doar de o sală de repetiție și un pulverizator cu miros de mici

Liviu Teodorescu
Liviu Teodorescu s-a trezit inspirat ieri dimineață și s-a gândit la o modelitate inedită prin care ar putea să resimtă din nou vibe-ul de la concerte.

Liviu Teodorescu duce dorul concertelor, la fel ca restul artiștilor care au pierdut legătura cu fanii lor din cauza pandemiei de coronavirus. Însă cum românul este inventiv și găsește soluția perfectă pentru a ieși cu brio din orice situație complicată, Liviu s-a gândit la o soluție prin care să „simtă” că ar fi la concert. 

Liviu Teodorescu duce dorul mirosului de mici de la concerte, însă știe cu ce ar putea să-l înlocuiască 

În timp ce își savura cafeaua de dimineață artistul a împărtășit cu fanii de pe Instagram ideea genială care îi venise. 

Citeste si: Liviu Teodorescu, destainuiri in emisiunea „Invitatul de 12”, de la Radio Impuls, moderata de Cosmin Cernat: "Tin minte ca eram cu o floare mare in mana..."

Liviu Teodorescu

„Mi-a venit o idee. Hai să găsim un sponsor care să ne plătească nouă nopți de cazare, plus mesele, în București, să ne simțim ca în turneu. Și noi de fapt să mergem la repetiție și apoi să mergem să ne cazăm, să dormim.

În sala de repetiție, în cazul în care ne imginăm că suntem la zile de oraș să avem un pulverizator cu miros de mici pe care să-l putem activa. În cazul în care suntem la o nuntă să avem sound efect-uri cu farfurii și furculițe, cu oameni care mănâncă, gen. M-aș simți super tare. Erau lucruri care mă deranjau în trecut, dar acum îmi lipsesc. Ce dor îmi e de mirosul ăla de mici.  Putem duce ideea și mai departe. Putem angaja un om, nu trebuie să fie neapărat organizator sau inginer de sunte cu acte în regulă, cineva cu care să ne certăm înainte de concert și după aia să iasă totul bine și să ne luăm în brațe la final, exact ca la concert. Ce blană ar fi!

Liviu Teodorescu

Publicul- facem cartoane cu oameni. Oameni din carton cu care să facem poze”, a spus Liviu Teodorescu pe Instagram.