Stiri mondene

Liviu Dragnea vine duminică, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Liviu Dragnea vine duminică, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”
Duminică, 17 octombrie, Liviu Dragnea vine la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la 22:45, la Kanal D.

Fost Președinte PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea a fost unul dintre cei mai influenți politicieni, intrând în politică la jumătatea anilor ‘90, în Partidul Democrat. În prezent, este eliberat condiționat în dosarul angajărilor fictive, după ce și-a ispășit 2 ani și 3 luni din sentința primită. În PSD este din anul 2001 și a ocupat, pe rând, toate funcțiile din partid. 

Liviu Dragnea vine duminică, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Liviu Dragnea, invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai” 

Ce gust are puterea?”, „Ați dat ordin să fie bătuți românii pe 10 august?”, „Ați amenințat-o cu moartea pe Gabriela Firea?”, „Este Viorica Dancila premierul ales de iubita dvs?”, „Câți bani de buzunar v ă  dă iubita?”,  „I-ați interzis fostei soții să participe la nunta fiului dvs?”, „De câte ori ați mințit că să vă atingeți scopul?”, „Credeți că mai aveți vreo șansă în politică?  sunt doar câteva dintre întrebările adresate în ediția de duminică a emisiunii „ 40 de întrebări cu Denise Rifai ”, difuzată la 22:45, la Kanal D!