Stiri mondene

Monica Tatoiu, surprinzătoare în ediția de aseară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”: „Să terminăm cu gargara asta…”

Monica Tatoiu, surprinzătoare în ediția de aseară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai” “Să terminăm cu gargara asta…”
Monica Tatoiu, surprinzătoare în ediția de aseară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai” “Să terminăm cu gargara asta…” [Sursa foto: Captură KANAL D]
Monica Tatoiu a fost invitată aseară să răspundă tirului de întrebări, în emisiunea de la Kanal D, „40 de intrebari cu Denise Rifai”.

Un personaj vocal al scenei publice românești, aceasta și-a câștigat popularitatea de-a lungul timpului și prin declarațiile sincere și tranșante care au șocat nu de puține ori opinia publică.

Cotată ca una dintre persoanele cu mare putere financiară, Monica Tatoiu mărturisește că se consideră un om bogat, banii reprezentând pentru ea și independența.

„Sunt un om foarte bogat după standardele din România, dar nu se vede… Banii făcuți greu trebuie lăsați să producă pentru generații, că nu știi ce vine.

Sunt foarte bogată, dar mă vedeți, da? Sunt independentă, nu mă poate cumpără nimeni ”, a spus aceasta aseară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Monica Tatoiu cumpără mâncare din străinătate

Monica Tatoiu a ținut să lămurească în cadrul emisiunii de aseară, de la Kanal D, care sunt motivele pentru care își achiziționează mâncarea din străinătate.

Monica Tatoiu, surprinzătoare în ediția de aseară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”  “Să terminăm cu gargara asta…”
Monica Tatoiu, surprinzătoare în ediția de aseară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai” “Să terminăm cu gargara asta…”[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Pentru că nu te îngrașă așa cum o face mâncarea de la noi…Îmi iubesc țara, dar să terminăm cu gargara asta; cum să sprijinim producătorul român care nu e în stare din cinci sticle de vin toate să aibă aceeași calitate… Hai să îi stimulăm obligându-i ca să se ridice la niște standarde… Decât mult și prost, mai bine puțin și bun”,  spune aceasta.