• Aiud 95.2
 • Alba-Iulia 99.7
 • Bacău 88.8
 • Bârlad 104.9
 • Bistrița 97.3
 • Botoșani 91.1
 • Brașov 91.9
 • București 88.0
 • Buzău 96.7
 • Câmpeni 96.2
 • Câmpina 88.6
 • Cluj-Napoca 101.5
 • Constanța 96.9
 • Craiova 92.0
 • Focșani 95.3
 • Piatra Neamț 102.3
 • Ploiești 88.3
 • Râșnov 104.5
 • Sibiu 88.4
 • Sinaia 103.6
 • Tg. Mureș 106.4
 • Timișoara 93.9
 • Tulcea 91.4
Stiri

Lista artiștilor care ne-au părăsit în 2023

Lista artiștilor care ne-au părăsit în 2023
Lista artiștilor care s-au stins din viață în 2023 [Sursa foto: Facebook]
În 2023, artiști mari au părăsit această lume, lăsând în urmă un gol imens în sufletele fanilor. Iată care sunt vedetele care s-au stins din viață anul acesta.

Nume mari din industria muzicală și din cea cinematografică au părăsit această lume în anul 2023, lăsând în urmă un gol imens în sufletul familiilor, dar și al miilor de fani. Mai mulți artiști din showbizul autohton au fost conduși pe ultimul drum, dar și vedete celebre din străinătate. Iată lista artiștilor care ne-au părăsit pe parcursul anului 2023.

Citește și: "El a fost absent 15 ani, așa că nu poate apărea din senin să ia fata. Nu vrem război sau scandal". Sora Ronei Hartner, despre custodia nepoatei sale, Rita Sumalya.

Vedete din România care ne-au părăsit în 2023

Rona Hartner

Rona Hartner s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani după ce s-a luptat ani buni cu o boală necruțătoare. Chiar dacă vedeta reușise să învingă cancerul de două ori, se pare că anul acesta a fost extrem de dificil pentru ea, iar după toată suferința îndurată, aceasta s-a stins din viață pe 23 noiembrie 2023. 

Adina Cristescu

Adina Cristescu, actriță și regizoare de film, s-a stins din viață pe data de 25 septembrie 2023, la numai 56 de ani. Tragicul anunț a fost făcut de către colega de breaslă,  actrița Elvira Deatcu, care este profund îndurerată după moartea artistei.

Lista artiștilor care au părăsit această lume în 2023
Rona Hartner[Sursa foto: Facebook]

Natașa Raab

Actrița Natasa Raab, cunoscută drept "coana Chiva" din celebra reclamă care a rulat ani de-a rândul pe micile ecrane s-a stins din viață la vârsta de 70 de ani, dupa o lungă suferință cu o boală autoimună.

Actrița a părăsit această lume pe data de 23 octombrie 2023.

Ileana Ploscaru 

Ileana Ploscaru a murit la data de 31 octombrie, la vârsta de 86 de ani, iar anunțul devastator a fost făcut de reprezentanții UNITER, printr-un mesaj pe Facebook. 

Ioana Maria Lupașcu

Moartea Ioanei Maria Lupașcu a lăsat un gol profund în inimile celor care au cunoscut-o. Celebra pianistă s-a stins din viață mult prea devreme, la vârsta de 45 de ani, pe data de 31 august 2023, după o luptă grea cu o boală nemiloasă.

Silvia Năstase 

Celebra actriță Silvia Năstase s-a stins din viață pe data de 11 iunie a acestui an, la vârsta de 80 de ani. Familia vedetei a fost cea care a făcut tragicul anunț pe rețelele de socializare.

Artiștii care au fost conduși pe ultimul drum în 2023
Jane Birkin[Sursa foto: Facebook]

Tiberiu Ceia

Tiberiu Ceia s-a stins din viață pe data de 29 martie a acestui an, lăsând un gol imens pe scena muzicii populare din România, dar și în inimile celor care îi ascultau piesele.

Artistul a părăsit această lume la vârsta de 82 de ani.

Valeria Ogășanu

Valeria Ogășanu, soția lui Virgil Ogășanu, a fost actriță de teatru și film, și anul acesta s-a stins din viață după mai multe diagnostice crunte. Vedeta a părăsit această lume pe data de 26 februarie 2023.

Mitică Popescu

Mitică Popescu s-a stins din viață pe data de 3 ianuarie 2023, lăsând în urmă multă durere pentru cei care îi apreciau filmele și felul în care joacă. Marele actor a murit la vârsta de 86 de ani, iar vestea tristă a fost dată de purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias din Capitală.

Teodor Corban

Teodor Corban a părăsit această lume pe 17 ianuarie, la vârsta de 65 de ani. Tragicul anunț a apărut într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, de către teatrologul Oltița Cîntec.

Citește și: "Am avut o sărăcie cruntă. Am suferit, m-am retras până la urmă". Rona Hartner era o adevărată apariție, dar sufletul ei purta cicatrici adânci. Ce durerea ascundea în spatele zâmbetului ei luminos

Vedete internaționale care ne-au părăsit în 2023

Tina Turner

Tina Turner a fost cunoscută de întreaga lume ca „Regina Rock ‘n’ Roll-ului”, iar pe data de 24 mai s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani în urma unei suferințe cumplite. Vedeta a trecut prin momente dificile, mai ales că a trăit cu un soț abuziv, s-a confruntat cu o boală grea și și-a pierdut doi copii în ultimii ani de viață. 

Sinead O'Connor

Sinéad O'Connor s-a născut la Dublin pe 8 decembrie 1966 și a cunoscut faima în anii '80 cu albumul "The Lion and the Cobra". Celebra artistă s-a stins din viață pe data de 26 iulie, la vârsta de 56 de ani.

Lisa Marie Presley

Cântăreața Lisa Marie Presley, singurul copil al lui Elvis Presley, a murit la vârsta de 54 de ani. Artista a suferit un stop cardiac în casa ei din Los Angeles, iar anunțul a fost făcut de mama sa, actrița Priscilla Presley, într-un comunicat.

Raquel Welch

Raquel Welch, considerată o deschizătoare de drumuri atât ca actriţă, cât şi ca simbol internaţional a murit după o scurtă suferință, cauzată de o boală neprecizată. Vedeta s-a stins din viață pe 15 februarie, la vârsta de 82 de ani.

Harry Belafonte

Harry Belafonte a fost cântăreț, actor și activist social jamaican-american, iar anul acesta s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani. Artistul a părăsit această lume pe 25 aprilie 2023.

Jane Birkin

Actriţa şi cântăreaţa de origine britanică Jane Birkin a murit la Paris, la vârsta de 76 de ani. Vedeta a părăsit această lume pe data de 18 iulie, iar persoane apropiate au relatat că a fost găsită moartă la ea acasă.

Lista artiștilor care au muri în anul 2023
Tina Turner[Sursa foto: Facebook]

Nick Benedict

Nick Benedict, Starul din ”All My Children” și ”Days of Our Lives” s-a stins din viață pe 14 iulie, la vârsta de 77 de ani, chiar de ziua sa de naștere. Decesul a avut loc în urma unor complicații survenite după o operație de urgență la măduva spinării.

Angus Cloud

Angus Cloud, actorul din serialul ”Euphoria”, a murit la vârsta de 25 de ani. Starul a părăsit această lume mult prea devreme, la o săptămână de la îmnormântarea tatălui său, pe data de 31 iulie. 

Matthew Perry

Matthew Perry a părăsit această lume pe 28 octombrie 2023, la vârsta de 54 de ani. Actorul care l-a interpretat pe Chandler Bing din "Friends", a fost găsit mort în locuinţa sa din Los Angeles. 

Tom Sizemore

Actorul american Tom Sizemore, cunoscut din ”Saving private Ryan”, a murit la vârsta de 61 de ani după ce a suferit un anevrism cerebral. Artistul a părăsit această lume pe data de 4 martie 2023.