Stiri mondene

Lionel Messi, mesaj emoționant după ce a fost desemnat cel mai bun jucător al Cupei Mondiale din Quatar: „Mi-am dorit atât de mult încât nu am căzut”

Lionel Messi, mesaj emoționant
Lionel Messi, mesaj emoționant [Sursa foto: Instagram]
Lionel Messi a postat pe pagina personală de Instagram un mesaj extrem de emoţionant. Ce a transmis celebrul fotbalist?

Lionel Messi, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați fotbaliști din întreaga lume, se bucură de un titlu bine meritat. Marele star argentinian a fost desemnat cel mai bun jucător al Cupei Mondiale de fotbal din Quatar. După cucerirea Cupei Mondiale, fotbalistul a postat pe pagina personală de Instagram un mesaj emoţionant., Messi a ținut să expolice că dincolo de performanţa personală, trofeul îi aparţine întregului lot, pentru că sud-americanii au rămas uniţi, independent de scor şi adversar.

Messi  a devenit campion mondial cu Argentina
Messi a devenit campion mondial cu Argentina[Sursa foto: Instagram]

„L-am visat de atâtea ori, mi-am dorit atât de mult încât nu am căzut, nu-mi vine să cred...... Mulțumesc foarte mult familiei mele, tuturor celor care mă susțin și, de asemenea, tuturor celor care au crezut în noi. Demonstrăm încă o dată că argentinienii- atunci când luptăm împreună și suntem uniți- pot fi capabili să realizeze ceea ce şi-au propus.

Meritul aparține acestui grup, care este deasupra individualităților, este forța tuturor. Am luptat pentru același vis care a fost și visul tuturor argentinienilor... Am făcut-o!!! Vamos, Argentina!"
, a scris Messi pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Leo Messi (@leomessi)

Messi a câștigat tot ce se putea în fotbal, dar nu se oprește aici

Protagonistul Cupei Mondiale din Qatar nu se lasă și a mărturisit că vrea să mai joace de câteva ori, mai ales în calitatea de campion mondial. Fotbalistul se bucură enorm în urma victoriei și vrea să sărbătorească în urma acestei realizări. Lionel Messi susține că în urma a tot ce a realizat de-a lungul carierei lui în fotbal, numai cupa aceasta îi lipsea. Sportivul este conștient de faptul că acesta este cel mai dorit trofeu în momentul de față. 

Citește și: Louis Vuitton a publicat imagini din culisele reclamei virale cu Lionel Messi și Cristiano Ronaldo. Ce s-a întâmplat, de fapt, la filmările campaniei

„Vreau să mai joc câteva meciuri şi în calitate de campion mondial. Asta îşi doreşte toată lumea, este cel mai dorit trofeu de toţi. Am avut noroc că am realizat totul în cariera mea şi doar cupa asta îmi lipsea. Vreau să mă bucur cu toată lumea de acest trofeu”, a mărturisit Lionel Messi.

Messi  a devenit campion mondial cu Argentina
Messi a devenit campion mondial cu Argentina[Sursa foto: Instagram]

Același Fabrizio Romano a distribuit o declarație a selecționerului Lionel Scaloni, care spune că Messi ar merita să evolueze și la Cupa Mondială din 2026, care va fi găzduită de SUA, Mexic și Canada.

Citește și: Gerard Pique a ajuns la 600 de meciuri pentru Barcelona! Shakira l-a felicitat după recordul personal stabilit în meciul cu Osasuna: „Pentru mine eşti cel mai bun exemplu”

„Messi ar trebui să aibă un loc la următoarea Cupă Mondială, vrem să continue. Dacă vrea să continue să joace, `10`-le (numărul de pe tricou, n.r.) va fi mereu pregătit pentru Lionel”, a afirmat Scaloni.

Odată cu câștigarea Cupei Mondiale din Qatar, Leo Messi și-a adjudecat ultimul trofeu major care îi lipsea din palmares. A fost a treia ediție în care se impune Argentina, după cele din 1978 și 1986.