Stiri mondene

Lidia Buble, sprijin pentru refugiații din Ucraina: „Să le dăm o mână de ajutor”

Lidia Buble, gest caritabil pentru refugiații din Ucraina
Lidia Buble, gest caritabil pentru refugiații din Ucraina [Sursa foto: Instagram]
Gestul emoționant pe care Lidia Buble l-a făcut pentru refugiații ucraineni. Uite despre ce este vorba!

Situația cu care se confruntă locuitorii ucraineni a emoționat o lume întreagă și a creat un val de solidaritate. Mii de români au încercat să ofere ajutor oamenilor care au fugit din calea războiului. Printre persoanele din showbiz care nu au rămas indiferente în fața problemei refugiaților se află și Lidia Buble. Frumoasa artistă a decis să facă o faptă bună, donând o parte din hainele care se aflau în dressing-ul ei.

Prin intermediul unui mesaj postat la InstaStory, vedeta îi îndeamnă pe internauți să doneze din puținul pe care îl au.

Lidia Buble, gest caritabil pentru refugiații din Ucraina
Lidia Buble, gest caritabil pentru refugiații din Ucraina[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Lidia Buble, acuzată de dare de mită! Ce pedeapsă riscă artista, după ce a fost trimisă în judecată?!: „Vorbim de infracțiune!Trebuie să suporte aceleași consecințe în mod egal”

„Ce credeți că fac? M-am apucat să fac curățenie la haine.

Acest morman de haine o să ajungă la refugiații ucraineni. Am hotărât împreună cu mai multe persoane să le dăm o mână de ajutor, așa că tot ce avem pe acasă le putem da lor. Dacă aveți și voi pe acasă lucruri pe care nu le mai folosiți și vreți să faceți o faptă bună, acum este momentul.(...)",
 a declarat Lidia Buble pe Instagram.

Lidia Buble, gest caritabil pentru refugiații din Ucraina
Lidia Buble, gest caritabil pentru refugiații din Ucraina[Sursa foto: Instagram]

Război Rusia- Ucraina, ziua 21

Soldații lui Vladimir Putin continuă să se confrunte cu contraatacuri susținute, în timp ce încearcă să izoleze Kievul. În ziua 21 a invaziei bombardamentelor rusești continuă să ucidă oameni în Kiev și în restul Ucrainei, iar numărul refugiaților plecați din țară a trecut de 3 milioane. 

Citeste si: Volodomir Zelenski, mesaj pentu soldații ruși: „Vă dau o şansă. Şansa de a supravieţui! De ce să muriţi? Pentru ce?”

Premierul britanic Boris Johnson a declarat că Ucraina nu va adera în niciun caz la NATO în viitorul apropiat, explicând că în urmă cu o zi a discutat din nou cu Volodimir Zelenski şi că i s-a explicat clar şi preşedintelui rus Vladimir Putin că Ucraina nu va deveni în curând membră a NATO. Totodată, el a afirmat însă că deciziile privind viitorul Ucrainei trebuie să revină "poporului ucrainean" şi "liderului ales" al acestuia şi a promis că Londra îl va sprijini în continuare pe președinetele ucrainean.