Stiri mondene

Lidia Buble, cu ochii în lacrimi în mediul online: „Va rămâne mereu în inima mea”. Cântăreața este devastată de durere

Lidia Buble, cu ochii în lacrimi în mediul online
Lidia Buble, cu ochii în lacrimi în mediul online [Sursa foto: Instagram]
Lidia Buble nu s-a mai putut abține și a izbucnit în plâns. Ce a pățit, de fapt, artista?

Lidia Buble a lipsit ceva timp din mediul online și nimeni nu a știut ce s-a întâmplat cu ea. După mai bine de câteva zile în care a fost total absentă, artista a povestit care a fost motivul pentru care nu a mai postat nimic. Cântăreața este devastată de durere, după ce câinele său, Bubbly, s-a stins din viață, în urmă cu două săptămâni. Lidia Buble a mărturisit că este în stare de șoc și nu-i vine să creadă că și-a pierdut cel mai bun prieten.

Mai mult decât atât, artista a precizat că nu știe cum să stea fără animăluțul său de companie.  

Lidia Buble a izbucnit în lacrimi
Lidia Buble a izbucnit în lacrimi[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Lidia Buble, mărturii sincere despre primele ei luni în București, înainte de a fi artistă: „Eu nu o priveam ca pe un furt la vremea aceea”. Ce făcea când mergea în supermarket

" Scuzați-mi fața, dar mi-a apărut filmuletul acela cu Bubbly și m-au răscolit amintirile.

V-am promis că o să vă povestesc ce s-a întâmplat cu Bubbly. Va rămâne pentru totodeauna în inima mea, s-a transformat într-un îngeraș. Bubbly, în cei cinci ani și jumătate de viață pe care i-a avut, a avut mai multe crize, avea niște dureri extraordinar de mari și uneori zici că urla ca un om de durere, voma, nu mai putea să meargă, cădea din picioare. Îmi este foarte greu să vorbesc despre acest subiect.
Îmi este super dor de el.
", a transmis Lidia Buble, pe pagina persoanlă de Instagrtam.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Lidia Buble (@lidiabuble)

Lidia Buble, devastată de durere: „Era ceva înfiorător”

Lidia Buble a povestit, cu lacrimi în ochi, că patrupedul a avut două probleme de sănătate, pancreatită și o afecțiune la rinichi. Cu toate astea, Bubbly s-a stins din viață din cauza unei malformații grave la inimă.  

Lidia Buble a izbucnit în lacrimi
Lidia Buble a izbucnit în lacrimi[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Lidia Buble, secrete neștiute de la începutul carierei. Când au aflat părinții ei că face muzică: „Îmi era frică de reacția pe care o să o aibă”

" Bubbly avea două mari probleme de sănătate. Eu știam. Era vorba despre pancreatita și rinichii, cu rinichii era praf. Eu am vrut să îl și castrez. Doctorii mi-au zis că o să mai trăiască doar câteva luni. Undeva în fișa lui scria că avea ceva probleme cu inimioara, dar nu mi-au fost prezentate ca fiind grave. În urma cu două săptămâni mi-a făcut o criză, voma, nu mai putea să își facă nevoile cum trebuie, începea să șchiopăteze, de la durere. Criza aceasta nu a fost atât de gravă, față de altele. Urla ca un om de durere, era ceva înfiorător.", a mai spus Lidia Buble.