Lansări muzicale

Lidia Buble a lansat piesa „Por amor”, în colaborare cu Mabel Yeah

Lidia Buble a lansat piesa „Por amor”, în colaborare cu Mabel Yeah
Lidia Buble și Mabel Yeah și-au unit vocile și au lansat „Por amor”. Ascultă piesa aici!

Lidia Buble ne introduce în atmosfera de vacanță din vara care tocmai a trecut. Artista a colaborat cu Mabel Yeah pentru Por Amor, iar versurile sunt o combinație între limba engleză și limba spaniolă.

Citeste si: Sfatul prețios primit de Lidia Buble din partea tatălui ei! Ce a îndemnat-o să facă pe viitor: „Cu frica de Dumnezeu”

Lidia Buble, extrem de senzuală în cel mai nou clip

Lidia Buble și Mabel Yeah au filmat pentru cel mai nou clip la o casă cu piscină, iar pe Lidia o regăsim în ipostaze extrem de senzuale. Îmbrăcată înttr-un costum de baie negru, artista creeează o poveste muzicală exotică. 

Lidia Buble a lansat piesa „Por amor”, în colaborare cu Mabel Yeah
Lidia Buble a lansat piesa „Por amor”[Sursa foto: Facebook]

„Chiar dacă plec în aventura vieții mele, asta nu înseamnă că uit de voi, oamenii mei dragi de acasă. Așa că, vreau să vă las, până mă întorc, ceva frumos ca amintire, și pentru a nu-mi simți lipsa prea mult, piesa <<Por Amor>>.

Mi-am dorit ca efervescența și nebunia noului single să fie alături de artista internațională Mabel Yeah, alături de care, cred că, suntem un mix de latinas verdaderas, iar piesa nu face decât să întărească această conexiune a noastră, muzicală"
, a declarat Lidia Buble.