Lansări muzicale

Legendara trupă Metallica lansează un podcast cu 8 episoade despre "Black Album"! Când va avea loc premiera

Legendara trupă Metallica lansează un podcast cu 8 episoade despre Black Album! Când va avea loc premiera
La ediţia aniversară de 30 de ani a albumului "The Black Album", membrii formației Metallica vor lansa un podcast cu 8 episoade. Avem detalii în articol!

Trupa Metallica revine în atenția fanilor cu un podcast de 8 episoade despre albumul ”Black Album”. Episoadele vor fi difuzate săptămânal, prezentând poveştile din spatele unora dintre melodiile cele mai apreciate ale formaţiei. "The Metallica Podcast: Volume 1- The Black Album" va debuta pe 20 august via Amazon, odată cu ediţia aniversară de 30 de ani.

”The Black Album" este unul dintre cele mai de succes albume din lume. A debutat în 1991 şi a generat primul loc întâi în topuri pentru Metallica. În SUA a stat pe locul întâi în topul Billboard timp de 4 săptămâni.  

Legendara trupă Metallica lansează un podcast cu 8 episoade despre

Fanii formației Metallica vor avea ocazia să asculte mini interviuri cu James Hetfield, Lars Ulrich, Robert Trujillo şi Kirk Hammett, dar şi fostul basist Jason Newsted. Pe parcursul celor 8 epidoade va apărea și producătorul Bob Rock. Mai mult, fanii vor asculta și anecdote povestite de echipa formaţiei, poveşti incredibile din turneele din anii '80 şi '90 ale grupului, critici de muzică, alţi muzicieni, prieteni, sunetişti, şi ingineri din studio.  

"The Metallica Podcast: Volume 1- The Black Album"