Stiri mondene

Lady Gaga, abuzată sexual la 19 ani! Artista a rămas însărcinată în urma abuzului

Lady Gaga, abuzată sexual la 19 ani!
Lady Gaga, abuzată sexual la 19 ani! [Sursa foto: Facebook]
Lady Gaga a dezvăluit că a suferit o decădere după ce a rămas însărcinată în urma unui abuz sexual.

Lady Gaga, pe numele ei real Stefani Germanotta, a vorbit în primul episod din seria de documentare lansate de Oprah Winfrey și Prințul Harry „The Me You Can't See”, despre momentul în care a fost violată de un producător muzical. În seria lansată de Oprah Winfrey și Prințul Harry sunt împărtășite poveștile legate de starea de sănătate mintală a unor personalități, iar Lady Gaga a acceptat provocarea de a dezvălui trauma vieții sale.

Starul de peste ocean avea 19 ani când a fost abuzată de un producător muzical, notează BBC. 

Lady Gaga a vorbit pentru prima dată depre viol în 2014 prin intermediul melodiei „Til It Happens To You”, melodie care a fost și coloana sonoră a documentarului „The Hunting Ground”. Documentarul vorbește despre abuzurie sexuale și a fost nominalizat la Oscar în 2016. Artista a mai spus că decăderea ei a venit ceva mai târziu atunci când ea a acceptat trofeul Oscar pentru filmul „S-a născut o stea”. Totul a început când a fost internată în spital pentru dureri acute și amorțeală, iar la un moment dat fost surprinsă să fie trimisă la un psihiatru. 

Lady Gaga, abuzată sexual la 19 ani! Artista a rămas însărcinată în urma abuzului
Lady Gaga, abuzată sexual la 19 ani! Artista a rămas însărcinată în urma abuzului[Sursa foto: Apple TV+]

„Nu-mi mai simțeam trupul. La început am simțit durere, apoi amorțeală, apoi mi-a fost rău săptămâni de-a rândul. Mi-am dat seama că a fost aceeași durere pe care am simțit-o când persoana care m-a violat, m-a abandonat, însărcinată, la colțul străzii, la casa părinților mei, pentru că vomitam și îmi era rău. Pentru că am fost abuzată și încuiată în studio, luni de-a rândul", a povestit Lady Gaga. 

Lady Gaga, violată la 19 ani! Starul a făcut dezvăluiri șocante despre cel mai greu moment al vieții sale 

Lady Gaga a povestit cu lacrimi în ochi momentul în care a fost abuzată. 

„Aveam 19 ani și lucram în industrie, iar un producător mi-a cerut să mă dezbrac. Am refuzat și am plecat, dar m-au amenințat că îmi vor arde toate CD-urile. Și nu s-au oprit. Pur și simplu am paralizat și.... Nici măcar nu-mi mai amintesc", a declarat Lady Gaga.

Artista a mai spus că nu ar vrea să dezvăluie numele celui care a abuzat-o. 

Lady Gaga, abuzată sexual la 19 ani! Artista a rămas însărcinată în urma abuzului
Lady Gaga, abuzată sexual la 19 ani! Artista a rămas însărcinată în urma abuzului[Sursa foto: Facebook]

„Înțeleg această mișcare #MeToo, înțeleg că unii oameni se simt foarte confortabili cu asta și eu nu. Nu vreau să mă mai confrunt niciodată cu acea persoană”, a continuat artista.