Stiri

Lady Gaga, transformare radicală pentru noul ei rol! Fanii nu au recunoscut-o

Lady Gaga
Lady Gaga
Lady Gaga și-a îndreptat din nou atenția către cinematografie. Cunoscuta artistă s-a transformat radical pentru noul ei rol.

După succesul filmului „A Star Is Born”, Lady Gaga revine în fața telespectatorilor. Mai exact, cunoscuta artistă a acceptat un rol în filmul „The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed”. Din primele informații, în noul film, regizat de Ridley Scott,  Lady Gaga o va interpreta pe Patrizia Reggiani, o femeie care a stat 18 ani într-o închisoare italiană, după ce a fost găsită vinovată de organizarea asasinării în 1995 la Milano a fostului ei soţ, Maurizio Gucci.

Premiera filmului are loc pe data de 24 noiembrie 2021. Din distribuția filmului fac parte și alte nume celebre, printre care Jared Leto și Al Pacino.

Aflată în Italia, pentru filmările acestei producții, Lady Gaga s-a lăsat fotografiată alături de actorul Adam Driver, partenerul ei din film. După ce au urcat imaginile pe rețelele sociale, fanii artistei au rămas impresionați de transformarea uluitoare a cântăreței. Majoritatea internauților nu au recunoscut-o pe Lady Gaga. Fotografia postată a reușit să strângă numeroase aprecieri.

Lady Gaga și Adam Driver
Lady Gaga și Adam Driver[Sursa foto: Instagram]