Stiri

La multi ani de Sfânta Maria 2022: Mesaje, urări și felicitări

sfanta maria 2022
La multi ani de Sfânta Maria 2022: Mesaje, urări și felicitări pentru cei dragi  [Sursa foto: Pexels ]
Mesaje, urări și felicitări pe care le poți trimite celor dragi de Sfânta Maria 2022.

La multi ani de Sfânta Maria 2022: Mesaje, urări și felicitări. Pe data de 8 septembrie 2022 se sărbătorește Nașterea Maicii Domnului sau Sfânta Maria Mică. Toți cei care poartă numele Sfintei Maria își sărbătoresc ziua de nume.

Potrivit calendarului creștin ortodox, Nașterea Maicii Domnului este o sărbătoare cu cruce roșie, este prima sărbătoare importantă din noul an bisericesc care începe pe 1 septembrie. Iată care sunt cele mai frumoase mesaje și urări pe care le poți transmite celor care își serbează ziua de nume pe data de 8 septembrie.

sfanta maria 2022
Mesaje, urări și felicitări de Sfânta Maria 2022 

Mesaje de Sfânta Maria 2022 pentru cei dragi

„Este o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău! La mulți ani frumoși!”

„De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele. La mulți ani binecuvântați!”

Citeste si: Este sau nu zi liberă data de 8 septembrie 2022- Sf. Maria Mică?

„Fie ca toate întâmplările frumoase si spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi onomastică frumoasă, să te bucuri din plin de ea! La mulți ani!”

„Păstrează-ți sufletul tânăr și bucură-te neîncetat, pentru mine rămâi un prieten de nădejde și un om de valoare! Fie ca lumina Sfintei Marii să ne lumineze viețile și mintea mereu! La mulți ani!”

„În această zi specială, îți transmit cele mai sincere urări. Să ai o viață plină de lucruri bune, iar Sfânta Maria, al cărei nume îl porți, să te ocrotească mereu. La mulți ani de ziua numelui tău!”

„Întocmai ca Fecioara Maria, al cărei nume îl porți, învață să ierți, să fii mai bun, mai înțelept, să mă ierți când greșesc și să mă înveți să fiu, la rândul meu, un om mai bun. La mulți ani!”

„Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. La mulți ani de Sfânta Maria!”

„O zi onomastică frumoasă! Fie ca toate întâmplările frumoase si spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sfânta Maria cât mai frumoasă!”

„Aș vrea sa-mi fi aproape mereu, cum ai fost și până acum și să mă bucur în fiecare zi de puritatea și căldura sufletului tău, rupt parcă din dragostea Fecioarei Maria”

„La multi ani si mult noroc în această zi specială. Îți doresc să ți se îndeplinească toate dorințele”

„Prietena mea, Maria, sper sa ramai mereu un spirit tânăr si plin de viată, sa fim mereu împreuna si sa nu uitam niciodată frumoasa prietenie dintre noi. La mulți ani, Maria!”

„Astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu și frumos, la fel de pur si gingaș ca tine. Îți doresc numai bine si sa ai parte de toată fericirea din lume!”