Stiri

Urări de Sfânta Maria 2022: Top 20 cele mai frumoase mesaje

sfanta maria
Cele mai frumoase mesaje pentru cei dragi, de Sfânta Maria 
Urări de Sfânta Maria 2022. Cele mai frumoase mesaje şi felicitări. Sfânta Maria sau Adormirea Maicii Domnului este sărbătorită în fiecare an pe data de 15 august.

Urări de Sfânta Maria 2022. Cele mai frumoase mesaje şi felicitări. În fiecare an, pe data de 15 august, este sărbătorită Adormirea Maicii Domnului sau Sfânta Maria Mare. Este o sărbătoare celebrată atât de creștini ortodocși, cât și de catolici.

În această zi, foarte mulți români își sărbătoresc ziua numelui. Biserica ne spune că putem să facem urări zilei de nume atât pe 15 august, cât și pe 8 septembrie, atunci când este Sfânta Mărie Mică. În acest caz, noi vă prezentăm un top cu 20 cele mai frumoase mesaje pe care le puteți trimite celor dragi.

Urări de Sfânta Maria 2022. Cele mai frumoase mesaje pentru cei dragi

1. „Astăzi e prilej de bucurie și de sărbătoare pentru noi toți, căci este Sfânta Mărie Mare. Dar eu mai am un motiv de bucurie, acela că te sărbătorim pe tine. Îți urăm "la mulți ani" și tot binele din lume!

2. „Întocmai ca Fecioara Maria al cărei nume îl porți, învață sa ierți, sa fi mai bun, mai înțelept, sa mă ierți când greșesc si sa mă înveți sa fiu, la rândul meu, un om mai bun. La mulți ani!”

3. „În această zi speciala, iți transmit cele mai sincere urări. Sa ai o viată plina de lucruri bune iar Sfântă Maria al cărei nume li porți sa te ocrotească mereu. La mulți ani de ziua numelui tău!”

4. „Toată fericirea Astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingaș ca tine. Iți doresc numai bine si sa ai parte de toată fericirea din lume. La mulți Ani!”

Citeste si: Felicitări de Sfânta Maria 2022: Cele mai drăguţe urări cu La mulţi ani!

5. „De Sf. Maria De Sf. Maria, zi de mare sărbătoare primește din partea mea cele mai sincere urări de bine, sănătate, mult noroc si împlinirea tuturor dorințelor.”

6. „Este o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău. La Mulți Ani!”

7. „La mulți ani, Maria! Îngerii sa-ți călăuzească pașii iar Sfântă Fecioara sa-ți lumineze drumul in viată”

8. „La mulți ani și mult noroc in aceasta zi speciala. Iți doresc sa ți se îndeplinească toate dorințele. Sănătate si numai bucurii cu ocazia zilei tale de nume.”

9. „Fie ca din aceasta zi sfântă, in drumul lin al vieții tale sa răsară mereu cate-o raza de soare care sa-ți aducă fericire si bucurie. La mulți ani de Sfântă Maria!”

sfanta maria
Mesaje Sfânta Maria 2022 [Sursa foto: PixaBay]

10. „Astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingaș ca tine. Iți doresc numai bine si sa ai parte de toată fericirea din lume!”

11. „Pentru ca astăzi este o zi speciala pentru tine, mă alătur si eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului un sincer La Mulți Ani!”

12. „Felicitări cu ocazia acestei zile. Iți urez sa fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulți ani!”

13. „De Sfântă Maria, zi sfântă, sa se răsfrângă asupra ta toată bunătatea si dragostea izvorâte dintr-o inima mare. La mulți ani!”

Mesaje de Sf. Maria 2022

14. „O sărbătorim pe Fecioara Maria si te sărbătorim pe tine. Sa ramai mereu blânda, buna si drăguța cu toți cei din jurul tău!”

15. „Fie ca Sf. Fecioara Maria, sa te ocrotească, sa-ți călăuzească pașii si sa-ți lumineze calea. La Mulți Ani! De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate. Sa se îndeplinească toate dorințele pe care o sa ți le pui. La mulți ani, Maria!”

16. „Întocmai ca Fecioara Maria al cărei nume li porți, învață sa ierți, sa fi mai bun, mai înțelept, sa mă ierți când greșesc si sa mă înveți sa fiu, la rândul meu, un om mai bun. La mulți ani!”

17. „Un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani și un sincer: La mulți ani!”

18. „Dragă prietenă/prietene, pregătește băutura, că venim să te urăm, este ziua ta de nume, și la greu nu te lăsăm. La mulți ani cu sănătate, bucurie și de toate!”

19. „Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiți un călduros “La mulți ani”, multă sănătate, multe realizări și tot ce vă doriți lângă cei dragi. La mulți ani!”

20. „De ziua ce-ți surâde-n prag și-i porți frumosul nume, eu iți doresc tot ce-i mai drag și mai frumos pe lume! La mulți ani!”