Stiri mondene

Kim Kardashian, de nerecunoscut fara machiaj intr-un clip pe TikTok. Cum a aparut starleta in fata fanilor

kim kardashian
Cum a aparut starleta in fata fanilor [Sursa foto: TikTok]
Fanii au fost surprinși atunci când au văzut-o pe Kim Kardashian fără machiaj pe TikTok.

Kim Kardashian este una dintre cele mai cunoscute din familia Kardashian, fiind faimoasă în toată lumea. Ea a devenit și o cunoscută femeie de afaceri, iar brandul ei de machiaje și de haine a ajuns rapid printre preferatele consumatorilor.

Citește și: Kim Kardashian, prima reacție despre nunta secretă a lui Kanye West! Noua soție a rapperului este copia fidelă a vedetei

Starleta și-a obișnuit fanii să apară des în fotografii și clipuri fără niciun strop de machiaj, însă un videoclip postat recent de ea pe TikTok i-a luat pe toți prin surprindere.

Iată cum s-a afișat Kim Kardashian pe Tik Tok. Fanii au rămas surprinși 

Kim Kardashian a fost surprinsă arătând foarte diferit într-un clip postat recent pe contul ei de TikTok. Vedeta în vârstă de 42 de ani s-a filmat în timp ce folosea produsele din marca ei de îngrijire a pielii, în timp ce era îmbrăcat într-un maiou alb care îi punea în evidență decolteul și o pereche

de blugi în stilul „boyfriend”.

kim kardashian
Kim Kardashian, de nerecunoscut fara machiaj intr-un clip pe TikTok [Sursa foto: TikTok]

Fosta soție a lui Kanye West arăta atât de diferită de aparițiile cu care și-a obișnuit fanii, deoarece nu avea machiaj și părul ei era lăsat în bucle ușoare pentru o mică schimbare, în loc de părul drept pe care îl poartă cel mai des în ultima perioadă.

În secțiunea de comentarii, fanii au lăsat imediat mii de reacții.

În ciuda schimbării pe care unii dintre ai au observat-o la Kim Kardashian, mulți dintre susținători au avut reacții pozitive și au sfătuit-o să se posteze mai des fără machiaj.

„Absolut uluitoare fără machiaj!!! Ar trebui apari așa mai des”, „Nu mă așteptam la asta”, „Întotdeauna vreau să o văd pe Kim fără machiaj vs cu machiaj. Cred că arată grozav în ambele”, „Kim, arăți strălucitor și arăți tânără ca întotdeauna”, „Kim este cea mai frumoasă persoană din toate timpurile”, „Este perfectă”, „Kim, pielea ta arată uimitor”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților, în secțiunea de comentarii.