Lansări muzicale

Killa Fonic și Roxen au lansat videoclipul piesei „Crazy VALORANT”

Killa Fonic și Roxen au lansat videoclipul piesei „Crazy VALORANT”
Killa Fonic și Roxen au lansat videoclipul piesei „Crazy VALORANT” [Sursa foto: Instagram]
Killa Fonic și Roxen au revenit în atenția fanilor cu videoclipul oficial al piesei „Crazy VALORANT”. Dacă nu l-ai văzut, îi poți da play aici!

„Crazy Valorant marchează prima colaborare dintre Killa Fonic și Roxen! Noua piesă este inspirată de jocul video Valorant, unde cei doi artiști se aventurează în Universul Valorant, jucându-se cu Phoenix și Jett, doi dintre cei mai iubiți agenți ai gamerilor români. Piesa este compusă de Killa Fonic, iar producția este asigurată de Alex Ghinea (911). 

 Killa Fonic și Roxen au lansat videoclipul piesei „Crazy VALORANT”
Killa Fonic și Roxen au lansat videoclipul piesei „Crazy VALORANT”[Sursa foto: Instagram]

„Fac parte dintr-o generație care a prins ultimele fragmente din jocurile 2D si am crescut odată cu evoluția acestora până astăzi, unde mă pot bucura de viitorul la care visam atunci când eram mic, iar VALORANT  @playvalorantofficial  nu

doar că face asta foarte bine și stimulează amintirile din noi despre caractere cu skill-uri cool care se duelează, VALORANT oferă și o nouă atmosferă cu noi inputs a stilului de joc first person shooter intr-un mix perfect cu ideea de super puteri și asta e unul din motivele pentru care ador să îl joc! Mă bucur că prin acest proiect am reușit să și colaborez cu  @isroxen  , fiind prima noastră piesa!”, a scris Killa Fonic pe Instagram.

Videoclip: Killa Fonic x Roxen- Crazy VALORANT