Lansări muzicale

Killa Fonic a lansat albumul "Osvaldo"

Killa Fonic a lansat albumul Osvaldo
Killa Fonic a lansat albumul Osvaldo
Killa Fonic a revenit în atenția fanilor cu cel de-al șaptelea album, intitulat "Osvaldo". Ascultă aici noul LP lansat de artist.

”Osvaldo” este al șaptelea album al lui Killa Fonic, lansat la aproximativ un an de la al șaselea album, Terra Vista. Noul album al lui Killa Fonic, ”Osvaldo”, ni-l arată pe artist într-o manieră sinceră și vulnerabilă. Materialul este intitulat după una dintre poreclele tatălui său, întreaga colecție de piese fiind un tribut pentru acesta. LP-ul este compus din 15 piese, printre care se numără și colaborări cu Macanache, DJ Sfera, Nctk, Dima Beats, DOMINO și 911.

Pentru partea de producție, artistul a colaborat cu CST, Alex Ghinea (911), DOMINO, Quick și Angeles. 

Killa Fonic, primele declarații despre noul album: „S imt că am mai adăugat un strop de seriozitate și responsabilitate”

Albumul devine și mai personal datorită piesei ”Prin foaie matematică”, care este scrisă chiar de bunicul artistului și îmbină un sound retro cu lirismul proaspăt, fiind livrat cu atitudine.

Citește și: VIDEOCLIP: Killa Fonic x RAVA- Brasileira (Teambuilding OST)

”Depun aceeași cantitate de energie și implicare spirituală pe fiecare album, însă pentru <<Osvaldo>>, simt că am mai adăugat un strop de seriozitate și responsabilitate. Albumul poartă porecla tatălui meu, despre care am crezut mulți ani că este numele său real. După moartea sa, care a avut loc anul acesta în primăvară, am hotărât că trebuie să îi ofer un tribut pentru influența și talentul pe care le-am moștenit în ADN.Am avut un noroc miraculos să mă nască doi părinți artiști. Mama mi-a dat și inteligența, nu doar arta, și am împachetat acest album cât de bine am putut. Am renunțat la două colaborări speciale pentru acest material, pentru că am simțit că artiștii nu erau destul de dedicați și onești, pentru că am vrut să fie pur și să nu existe nimic forțat sau adăugat, sau prea mult gândit. Astfel mi-am ales și colaboratorii și sunt foarte mulțumit de rezultat. Sper să-mi fac tatăl mândru, la fel de mult cum încerc să-mi fac familia și fanii!”. a spus Killa Fonic.