Stiri mondene

Khloé Kardashian și Michele Morrone au făcut furori! Cum au fost surprinși: „Arată foarte bine împreună”

Khloé Kardashian și Michele Morrone
Khloé Kardashian și Michele Morrone [Sursa foto: Instagram ]
Khloé Kardashian și Michele Morrone au făcut furori cu prima apariție împreună.

Khloé Kardashian și Michele Morrone, actorul din „365 Days”, surprinși în ipostaze tandre, la Săptămâna Modei de la Milano. Cei doi au făcut furori cu apariția lor, iar fanii sunt entuziasmați că între ei ar putea fi mai mult decât o prietenie.

În imaginea postată de Michele Morrone pe Instagram, actorul italian o ține strâns de talie pe celebra blondină. Fanii nu au putut să nu observe această apropiere între cele două celebrități.

„Arată foarte bine împreună”, a comentat un internaut.

Imaginile au apărut la scurt timp după ce Khloé Kardashian a confirmat despărțirea de fostul ei iubit, Tristan Thompson. Cei doi au devenit recent părinți pentru a doua oară, prin intermediul unei mame surogat. Khloe și Tristan s-au despărțit după ce vedeta a descoperit că iubitul ei a înșelat-o din nou. Despre jucătorul NBA, în vârstă de 33 de ani, a apărut în presă informația că a mai făcut un alt copil cu Maralee Nichols. 

Khloé Kardashian
Khloé Kardashian [Sursa foto: Instagram ]

Khloé Kardashian, primele declarații despre al doilea copil

Inițial, Khloé Kardashian a vrut să țină cât mai mult ascuns faptul că urmează să devină mamă pentru a doua oară. Băiețelul vedetei a venit pe lume la începutul lunii august. 

„Știu că este un clișeu, dar iubesc totul, chiar și părțile grele. Copiii mei mă provoacă ca persoană, iar a fi capabil să transformi oamenii mici în oameni mari este o onoare și un cadou”, a declarat Khloé Kardashian, pentru revista Elle.

Citeste si: Khloe Kardashian a fost testată pozitiv pentru coronavirus! Ce simptome a avut

Khloé Kardashian nu a împărtășit încă publicului numele fiului ei. Vedeta a dezvăluit că își ia în serios rolul de mamă, chiar dacă este înfricoșător.

„Trebuie să luăm aceste roluri în serios, mai ales în zilele noastre, cu câtă accesibilitate au copiii și cu informațiile la care sunt expuși atât de tineri. Este foarte înfricoșător, dar îmi iau slujba foarte în serios. Îmi place atât de mult”, a mai spus vedeta.