Stiri mondene

Khloe Kardashian a fost testată pozitiv pentru coronavirus! Ce simptome a avut

Khloe Kardashian a anunțat că în urmă cu câteva luni a fost testată pozitiv pentru coronavirus explicând că a avut febră, stare de greață și îi tremura corpul


Într-un nou teaser pentru următorul episod din show-ul tv „Keeping Up With The Kardashians”, vedeta în vârstă de 36 de ani a anunțat că este bolnavă și are simptome de coronvirus.  

 

Khloe Kardashians, primele declarații despre infectarea cu coronavirus 

Vedeta pare să se fi îmbolnăvit la începutul lunii martie după ce a participat la ziua de naștere a lui Malika Haqq la un cazinou de lângă Palm Springs, California.

„Tocmai am aflat că am coronavirus, sunt în camera mea și sunt foarte rău de câteva zile. Vomit și tremur, am frisoane”, a spus Khloe din patul ei. „Mă rog ca dacă vom respecta regulile, să fim cu toții în regulă. Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toți”, a mai continuat ea. 

Khloe Kardashian
Khloe a spus că bona ei a plecat acasă și Kim și-a anulat întâlnirile și a fost testată pentru virus după ce un raport al Organizației Mondiale a Sănătății a detectat un focar de infecție în zona lor.

Citeste si: Cine este cel mai bine plătit om din lume de pe Instagram? E idolul femeilor și sigur ai văzut cel puțin un film în care joacă

La sfârșitul episodului din show-ul tv pe care îl filmează, Khloe și-a lăsat capul pe un blat de bucătărie, arătând bolnavă și obosită. Apoi, medicul ei a recomandatat să fie separată de True.

Khloe Kardashian

Khloe nu a fost văzută prea mult pe Instagram de la începutul lunii martie până la începutul lunii mai, și a  postat fotografii flashback pentru a-și distra urmăritorii. Vedeta a reapărut din nou pe rețelele de socializare pe 8 mai cu o fotografie realizată în sala de gimanstică de acasă, în timp ce afișa un semn de pace.