Stiri mondene

Kate Middleton ia încă o decizie controversată. De această dată are legătură cu prințul Louis

Kate Middleton ia încă o decizie controversată
Kate Middleton nu încetează să surprindă fanii regali [Sursa foto: Instagram/ Hepta]
La scurt timp după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer, Kate Middleton a luat o decizie neașteptată cu privire la ziua de naștere a fiului ei.

La scurt timp după ce a dezvăluit că a început tratamentul împotriva cancerului, Kate Middleton revine cu o decizie controversata, care de data aceasta are legătură cu prințul Louis. Se pare că în ciuda speculațiilor care au apărut în ultima perioadă cu privire la starea ei de sănătate, Prințesa de Wales nu renunță la tradițiile familiei regale. Iată ce pregătește prințesa pentru ziua de naștere a fiului ei.

Citește și: Printul William și printul Harry au încălcat regula de aur a prințesei Diana. Cei doi frați nu au respectat marea dorință a "Prințesei Inimilor"

Kate Middleton revine cu o nouă decizie controversata
Kate Middleton a luat o decizie total neașteptată cu privire la ziua de naștere a fiului ei[Sursa foto: Instagram]

Kate Middleton revine cu o nouă decizie controversata

În luna martie, Kate Middleton a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer, iar în prezent se află în primele etape ale tratamentul chimioterapeutic. Deși spera să pună capăt speculațiilor care au înconjurat familia regală în ultimele luni, se pare că acest lucru nu s-a întâmplat, iar teoriile conspirației au apărut chiar și după discursul ei emoționant.

Acum că se apropie ziua de naștere a fiului ei, prințul Louis, Kate Middleton este hotărâtă să păstreze tradiția familiei regale de a publica o fotografie cu printul, într-o zi atât de specială. Mulți au fost surprinși de decizia prințesei, mai ales după ultima fotografie făcută publică de Ziua Mamei, în care apare alături de copiii ei și care s-a dovedit a fi editată. La scurt timp după ce a fost publicată, aceasta a fost retrasă de unele dintre cele mai mari agenţii de fotografie din lume, iar soția Prințului William a prezentat scuze publice pentru "confuzie", declarând că ea a fost responsabilă pentru editarea digitală a fotografiei.

Citește și: Cât ar mai avea de trăit regele Charles, de fapt: "Deja au inceput pregatirile pentru funeralii, cancerul îl consumă, situația este disperată”

Kate Middleton, decizie neașteptată la scurt timp după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer
Prințul William, alături de cei trei copii ai săi[Sursa foto: Instagram]

Prințul Louis va împlini 6 ani pe 23 aprilie 2024, iar Kate Middleton  a confirmat că și anul acesta i se va face un portret. Acum, mulți se întreabă dacă prințesa este cea care va face fotografia sau va apela la ajutorul unui fotograf profesionist pentru această ocazie.

O sursă din cadrul Palatului a dezvăluit pentru The Sunday Times că prințesa își dorește să respecte în continuare această tradiție, chair dacă aparițiile familiei regale sunt destul de controversate în această perioadă.

Potrivit marca.com, un expert regal a comentat decizia lui Kate Middleton și a Prințului William de a împărtăși cu publicul evenimente importante din viața copiilor lor. Acesta precizează că fanii regalii apreciază aceste dezvăluiri din viața prinților, mai ales în cazul unui eveniment atât de fericit, cum este o zi de naștere.

„Sugestia mea ar ca fi prințesa Kate să facă fotografia și să nu o retușeze sau să o facă ea și să explice în prealabil cum și de ce a modificat fotografia, fie să apeleze la ajutorul unui fotograf profesionist, care să dea și toate explicațiile. Teoriile conspirației vor continua oricum”, a spus expertul regal Christopher Andersen pentru Fox News.