Stiri mondene

Kanye West, cadou inedit pentru noua sa iubită, Julia Fox, cu ocazia zilei de naștere: „El era tot numai un zâmbet”

Kanye West, cadou inedit  pentru noua sa iubită, Julia Fox, cu ocazia zile de naștere:
Kanye West, cadou inedit pentru noua sa iubită, Julia Fox, cu ocazia zile de naștere: [Sursa foto: Instagram]
Julia Fox, noua iubită a lui Kanye West, a împlinit 32 de ani! Uite ce cadou extravagant a primit actrița din partea rapperului!

Cu ocazia zilei sale de naștere, Julia Fox, noua iubită a lui Kanye West, a fost răsfățată de artist, dar și prietenele ei au avut parte de o surpriză uriașă din partea rapperului. În timpul petrecerii, Kanye West, cunoscut sub nemele de Ye, le-a dăruit poșete Hermès Birkin, conform surselor apropiate. Prețul unei astfel de poșete pornește de la 10.000 de dolari! Noua iubită a lui Kanye West și-a sărbătorit ziua de naștere alături de artist și de prietenii săi la celebrul restaurant Lucien din New York.

Kanye West, cadou inedit  pentru noua sa iubită, Julia Fox, cu ocazia zile de naștere:
Kanye West, cadou inedit pentru noua sa iubită, Julia Fox, cu ocazia zile de naștere:[Sursa foto: Instagram]
 

„Ye a zburat la New York pentru ziua ei, iar apoi se întoarce în LA pentru a termina noul său album”, a declarat un apropiat pentru publicația Page Six.

Citeste si: Kim Kardashian și Kanye West, scandal de proporții! Cei doi se află în conflict din cauza unei postări făcute pe TikTok: „Împotriva voinței mele”

„El era tot numai un zâmbet. Prietenii ei erau acolo. Era un grup mare.”,  a spus o altă sursă apropiată.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de @foxye.news

Julia Fox, primele declarații despre Kanye West: „A fost o conesiune instantă”

Actrița cunoscută pentru rolul interpretat în „Uncut Gems”, a dezvăluit cum l-a cunscut pe Kanye West . Conform spuselor sale, cei doi și-au petrecut sfârșitul de săptămână împreună, iar apoi au zburat la New York pentru a vedea Slave Play. 

Citeste si: Julia Fox, acuzată că îi copiază stilul lui Kim Kardashian! Primele declarații ale actriței: „Îmi pasă doar de arta mea”

„L-am cunoscut pe Ye în Miami, de Revelion, și a fost o conexiune instantă. E atât de amuzant să fii în preajma lui. Ne-a făcut pe mine și pe prietenii mei să râdem, să dansăm și să zâmbim toată noaptea. Am decis să păstrăm aceeași energie și să zburăm înapoi către New York pentru a vedea piesa Slave”, a spus Julia Fox.

Citește continuarea aici!