Stiri mondene

Kanye West, suspect într-o investigație de agresiune! Rapperul a aruncat telefonul unei femei într-o ceartă aprinsă: ”Opriți-vă cu camerele voastre!”

Kanye West, suspect într-o investigație de agresiune!
Kanye West, suspect într-o investigație de agresiune! [Sursa foto: Captură video]
Într-un videoclip postat pe rețelele sociale, Kanye West pare să o acuze pe femeie că îl urmărește înainte să-i apuce telefonul și să-l arunce în stradă.

Kanye West ar fi fost numit suspect într-o investigație privind bateriile, după ce rapperul ar fi smuls un telefon mobil aparținând unei femei și l-a aruncat. Într-un videoclip distribuit pe rețelele sociale, rapperul în vârstă de 45 de ani, era în drum spre meciul de baschet al fiicei sale North și al fiului său Saint în LA când a avut loc presupusul incident. Rapperul, care aparent a bănuit că este urmărit de paparazzi, este văzut ieșind din Mercedes-Benzul său negru pentru a se confrunta cu femeia în vehiculul ei.

Noua sa „soție” Bianca Censori a fost văzută pe scaunul pasagerului mașinii sale și nu l-a urmărit pe câștigătorul premiului Grammy.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul morții Lisei Marie Presley! Priscilla, mama ei, contestă testamentul cântăreței în instanță

Kanye West, suspect într-o investigație de agresiune!
Kanye West, suspect într-o investigație de agresiune! [Sursa foto: Captură video]

Citește și: Kanye West s-a căsătorit! Actuala soție a rapperului este copia fidelă a lui Kim Kardashian

 

Nu se știe dacă femeia era un paparazzi sau un fan

 

Femeia care nu a fost identificată nici ca fan sau fotograf l-a filmat pe hitmaker de pe scaunul șoferului, în timp ce acesta a spus: „ Nu trebuia să dai peste mine așa. „Dacă spun opriți, opriți-vă cu camerele voastre!” Kanye a continuat, înainte ca femeia să sugereze că are dreptul să-l filmeze pentru că el este o „ celebritate ”.

Este posibil ca răspunsul să-l fi enervat pe artist, deoarece acesta i-a luat telefonul mobil din mână înainte de a-l arunca în aer.

Potrivit surselor din poliție, adjuncții Departamentului șerifului din comitatul Ventura au fost chemați la fața locului în jurul orei 16:30 și au primit dovezi video ale incidentului. Aceștia au raportat că femeia a fost fotografiată părăsind departamentul șerifului și vorbind cu ofițerii de poliție. De atunci, Kanye West a fost numit suspect într-o investigație de agresiune, potrivit TMZ. Cu toate acestea, se pare că Kanye a cerut și el unei alte persoane să nu-l mai filmeze în aceeași zi.

Kanye West, suspect într-o investigație de agresiune!
Kanye West, suspect într-o investigație de agresiune! [Sursa foto: Captură video]

Citește și: Kim Kardashian, prima reacție despre nunta secretă a lui Kanye West! Noua soție a rapperului este copia fidelă a vedetei

Într-o altă parte a videoclipului, Kanye s-a oprit în fața unui grup de oameni care surprindeau întregul incident pe cameră. Kanye West a spus:  Vreți să mă duc așa la jocurile copiilor voștri?”. Cu toate acestea, ei au încercat să se apere spunând că  suntem o sută ”. Kanye a adăugat:  Toată lumea trebuie să se oprească atunci când îmi văd copiii. Dacă am nevoie să-mi văd copiii, nu mă puteți fotografia. Se numește drepturile omului”.