Stiri mondene

Kanye West a fost surprins alături de noua lui iubită, cu 20 de ani mai mică. Iată imaginile cu cei doi!

Kanye West a fost surprins alături de noua lui iubită, cu 20 de ani mai mică. Iată imaginile cu cei doi!
Kanye West a fost surprins alături de noua lui iubită [Sursa foto: Instagram/ cnn/ panasiabiz]
Kanye West a dat-o uitării pe Kim Kardashian și s-a afișat alături de noua iubită. Cine este femeie care l-a cucerit pe rapper?

Scandalul iscat din cauza afirmațiilor deranjante din social media pare să nu îl afecteze prea mult pe Kanye West. Rapperul american a dat-o uitării pe fosta sa soție, Kim Kardashian, și a fost văzut alături de o altă femeie. Se pare că cea care l-a cucerit pe Kanye este un model de origine braziliană cu 20 de ani mai mică decât el. 

Citeste si: Conturile de Instagram și de Twitter ale lui Kanye West au fost blocate. Reacția rapperului: „M-ai dat afară”

Kanye West a fost surprins alături de noua lui iubită, cu 20 de ani mai mică. Iată imaginile cu cei doi!
Kanye West a fost surprins alături de noua lui iubită[Sursa foto: page six]

Kanye West a fost văzut alături de noua sa iubită de 24 de ani

Kanye West s-a afișat cu noua lui iubită la un restaurant din Santa Monica. Femeia care l-a cucerit pe celebrul cântăreț este modelul Juliana Nalu, în vârsta de 24 de ani. Cei doi au încercat să nu atragă prea mult atenția asupra lor și au părăsit restaurantul fără a se ține de mână, ferindu-și fețele de aparatele de fotografiat.

Citeste si: Un nou război a izbucnit între familia Kardashian și Kanye West! Iată mesajul surprinzător pe care i l-a transmis cântărețului

Divorțului de Kim Kardashian i-au urmat numeroase declarații ofensatoare în mediul online. În prezent, Kim susține că este terorizată de fostul soț, care spune că afacerista este o mamă iresponsabilă și își expune prea mult copii pe reșelele de socializare. De la divorțul de Kim Kardashian, Kanye a avut numeroase relații de scurtă durată. Printre cuceririle rapperului se numără și modelul Irina Shayk.

Instagram și Twitter suspendă conturile lui Kanye West din cauza comentariilor bizare

Kanye West s-a remarcat în ultima perioadă datorită afirmațiilor care instigă la ură în mediul online. Rapperul american a fost prezent la Săptămâna Modei de la Paris, unde a prezentat o colecție care a avut ca laimotiv White Lives Matter. Un editor de la Vogue a criticat colecția lui Kanye, iar acesta a stârnit un atac dezlănțuit pe Instagram, unde i-a adresat cuvinte dure editorului. Gigi Hadid și Haylei Bieber sunt printre vedetele care au intervenit pentru a lua apărarea editorului.

Citeste si: Kanye West, apariție extravagantă la London Fashion Week! Rapperul a atras privirile tuturor celor din jur: „Vrea să ducă moda la un alt nivel”

Kanye West a fost surprins alături de noua lui iubită, cu 20 de ani mai mică. Iată imaginile cu cei doi!
Kanye West a fost surprins alături de noua lui iubită[Sursa foto: cnn]

Kanye West a stârnit numeroase reacții și după ce a postat afirmații antisemite. Din cauza mesajelor care incitau la ură împotriva evreilor, rapperul este suspendat acum de pe Twitter și Instagram, iar conturile lui sunt blocate. Având în vedere afirmațiile care au cauzat derapaje în ultima perioadă, se așteaptă ca rapperul să își ceară scuze public.