Stiri mondene

Kanye West nu se lasă! Rapperul american candidează din nou la președinția SUA

Kanye West candidează la președinția SUA
  Kanye West candidează la președinția SUA    
Rapperul american Kanye West şi-a anunţat intenţia de a candida din nou la alegerile prezidenţiale din 2024 din Statele Unite.

Chiar dacă în ultima perioadă a fost implicat în mai multe scandaluri, fostul soț al lui Kim Kardashian își dorește în continuare să conducă SUA. Kanye West a confirmat planurile într-o înregistrare video postată duminică pe Twitter. Rapperul american, cunoscut sub numele de „Ye”, a spus că a apelat la ajutorul comentatorului de extremă dreapta Milo Yiannopoulos pentru campania sa. În videoclip, Kanye, în vârstă de 45 de ani, spune că fostul editor al Breitbart News s-a apucat deja să lucreze la planuri.

Kanye West candidează la președinția SUA
 Kanye West candidează la președinția SUA  

„Acesta este Milo chiar aici, lucrând la campanie", a spus Ye în videoclip, care a fost postat de contul de Twitter PatriotTakes. Unul dintre bărbații din clip a întrebat dacă este vorba despre un anunț oficial.

Citește și: Kanye West, apariție extravagantă la London Fashion Week! Rapperul a atras privirile tuturor celor din jur: „Vrea să ducă moda la un alt nivel”

„Cred că este", a răspuns Milo înainte de a adăuga: „Mulțumesc, accept".

Kanye West a mai candidat ca independent în alegerile prezidenţiale

Kanye West, câştigător al premiului Grammy, a candidat ca independent în alegerile prezidenţiale din 2020, când a primit aproximativ 70.000 de voturi în 12 state din SUA.

Citește și: A fost deschis un nou proces pe numele lui Kanye West. Rapperul a fost acuzat de plagiat

Artistul a avut un an cel puțin controversat, iar Instagram şi Twitter i-au restricţionat temporar conturile luna trecută. Mai mult, rapperul a fost implicat în numeroase scandaluri, iar declarațiile antisemite făcute de el l-au lăsat fără colaborarea cu cu brandurile Gap și Adidas.

Kanye West candidează la președinția SUA
 Kanye West candidează la președinția SUA  [Sursa foto: Captură video]

„Am pierdut două miliarde de dolari într-o singură zi şi sunt încă în viaţă. Încă vă iubesc, Dumnezeu încă vă iubeşte, nu banii mă definesc, ci oamenii”, spunea rapperul Kanye West