Stiri mondene

Kanal D, lider absolut de audiență cu emisiunea “Casa iubirii”

Kanal D, lider absolut de audiență cu emisiunea “Casa iubirii”
Kanal D, lider absolut de audiență cu emisiunea “Casa iubirii” [Sursa foto: Kanal D]
Gala de duminică a reality-ului prezentat de Andreea Mantea a poziționat postul TV pe primul loc, pe toate categoriile de public monitorizate.

Kanal D a fost lider absolut de piață cu gala de duminică a reality show-ul matrimonial “Casa iubirii”, prezentat de Andreea Mantea. Astfel, editia de ieri, difuzata in intervalul 16:00 – 18:00, a plasat Kanal D pe primul loc, pe toate categoriile de public monitorizate.  Călătoria concurenților în căutarea sufletului pereche, poveștile de viață și traseul acestora au ținut telespectatorii în număr uriaș, în fața micilor ecrane.

Gala de duminică a reality-ului prezentat de Andreea Mantea a poziționat postul TV pe primul loc

Duminică, emisiunea prezentată de Andreea Mantea, în intervalul orar mentionat anterior, a poziționat Kanal D lider de piață, pe toate categoriile de public. Kanal D  a înregistrat 3.3 puncte de rating si 14,4% cota de piață, pe targetul Comercial (21-54Nat ABCD), 4.0 puncte de rating si 14,6% cota de piață, pe targetul National, si 2.9 puncte de rating si 11,3% cota de piață, pe targetul All Urban.

Citește și: Ugur Yesil, CEO și Executive Board Member Kanal D, Kanal D2 și Radio Impuls, premiat pentru “Inovație și leadership în industria media”, la Gala Business Review Awards

Gala “Casa iubirii” fost urmărită de o medie de 700.000 de fani din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării. În minutul de aur, atins la 17:52, aproape un milion de telespectatori (910.000) din întreaga țară urmăreau cu sufletul la gură emisiunea difuzata la Kanal D.

Kanal D, lider absolut de audiență cu emisiunea “Casa iubirii”
Kanal D, lider absolut de audiență cu emisiunea “Casa iubirii”