Stiri mondene

Ugur Yesil, CEO și Executive Board Member Kanal D, Kanal D2 și Radio Impuls, premiat pentru “Inovație și leadership în industria media”, la Gala Business Review Awards

Ugur Yesil, CEO și Executive Board Member Kanal D, Kanal D2 și Radio Impuls, premiat pentru “Inovație și leadership în industria media”
Distincția a fost ridicată în numele lui Ugur Yesil de Cristina Sava, Director de Marketing și Comunicare Kanal D, Kanal D2 și Radio Impuls
Aseară, în cadrul Galei Business Review Awards, Ugur Yesil, CEO și Executive Board Member Kanal D, Kanal D2 și Radio Impuls, a fost premiat pentru Inovație și leadership în industria media din România.

Evenimentul prestigios, organizat la aniversarea celor 25 de ani de când publicația există pe piața românească, a adus pe covorul roșu reprezentanți ai celor mai de succes companii din România, personalități cheie din Guvernul României, antreprenori, oameni de media.

Premiul acordat lui Ugur Yesil, CEO și Executive Board Member Kanal D, Kanal D2 și Radio Impuls, vine la puțin timp de la împlinirea, pe 1 martie, a celor 16 ani de existentă a Kanal D, și de la anunțul că Grupul Dogan Media Internațional se dezvoltă prin lansarea, pe 2 aprilie, a noului post TV – Kanal D2.

Cristina Sava, Director de Marketing și Comunicare Kanal D, Kanal D2 și Radio Impuls
Cristina Sava, Director de Marketing și Comunicare Kanal D, Kanal D2 și Radio Impuls a ridicat distinctia in numele lui Ugur Yesil. CEO și Executive Board Member Kanal D, Kanal D2 și Radio Impuls 

Distincția a fost ridicată în numele lui Ugur Yesil de Cristina Sava, Director de Marketing și Comunicare Kanal D, Kanal D2 și Radio Impuls.

Dogan Media Internațional a intrat pe piața din România în 2007, odată cu lansarea televiziunii Kanal D, iar în cei 16 ani și-a consolidat poziția, devenind un Grup media integrat, un centru creativ, ce oferă conținut diversificat, disponibil pe TV (Kanal D și, din 2 aprilie, Kanal D2), Radio (Radio Impuls) și Digital (site-urile kanald.ro,

stirilekanald.ro, wowbiz.ro, Kfetele.ro, radioimpuls.ro și canalele de YouTube WOWNews și TheXclusive). Kanal D2, un nou pas strategic al Grupului, va emite din 2 aprilie, odată cu lansarea noului sezon al show-ului “Bravo, ai stil!”, cu o ediție specială, în premieră, de la ora 19:00.

Lansare kanal D2
Kanal D2, un nou pas strategic al Grupului, va emite din 2 aprilie

Dogan Media Internațional, prin Kanal D, Kanal D2, Radio Impuls și divizia Digital, va aduce în continuare conținut de calitate și plusvaloare pentru piața media din România, prin intermediul unei perspective fresh, inovative.