Actualitate

Echipa Știrilor Kanal D, în epicentrul dezastrului

Vlad Petrisor, reporter Kanal D
Vlad Petrisor se afla in Turcia, in cele mai afectate zone de cutremurul devastator din 6 februarie 2023 [Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]
Criza umanitara din Turcia, devastata de cutremurele recente, ia amploare, iar Kanal D se implica activ atat pentru informarea telespectatorilor, chiar din mijlocul infernului, cat si prin campanii menite sa vina in ajutorul victimelor seismelor.

Vlad Petrisor, reporterul Stirilor Kanal D, si cameramanii Bogdan Dragomir si Adrian Zorzolan se afla de ieri in Turcia, in una dintre cele mai puternic afectate regiuni, Hatay. Din epicentrul dezastrului,  ne tin la curent cu evolutia operatiunilor de salvare, dar si de ajutoare a sinistratilor. 

Telespectatorii Kanal D sunt astfel mai aproape de eforturile extraordinare facute de comunitatea internationala pentru gasirea supravietuitorilor, dar si pentru alinarea suferintei celor ramasi pe drumuri, care isi plang mortii sau isi cauta apropiatii.

 Kana D participa activ pentru ajutoarea celor afectati de cutremurele devastatoare prin donarea de lucruri vitale, necesare sinistratilor, a echipamentelor tehnice de gasire a posibililor supravietuitori. Toti cei care isi doresc sa se alature efortului comun de sprijin pentru victimele din Turcia o pot face donand in conturile deschise de Ambasada Turciei la Bucuresti la Garanti Bank BBVA: CONT IBAN (LEI/RON): RO95 UGBI  0000 0120 6851  9RON CONT IBAN (EUR): RO88 UGBI  0000 0120 6852  0EUR Beneficiar: T.C.
BUKRES BUYUKELCILIGI-YARDIM