Stiri mondene

Justin Bieber, o nouă schimbare de look controversată

 Justin Bieber, o nouă schimbare de look controversată
Justin Bieber a revenit la un look pe care l-a mai avut și în 2016 și pentru care a fost aspru criticat.

Justin Bieber, artistul în vârstă de 27 de ani, a revenit la look-ul cu dread-uri, look pe care l-a mai abordat în trecut și pentru care a fost criticat de fani. Artistul a postat mai multe fotografii din vacanța în care se află alături de soția sa Hailey Baldwin, iar una dintre ele este un selfie care îi dezvăluie perfect noua coafură, potrivit People.

Cum au reacționat fanii lui Justin Bieber după ce artistul a dezvăluit noua sa coafură

Prietenii lui Justin Bieber sunt încântați de noul look abordat de artist, în timp ce mulți fani au criticat-o.

Justin Bieber, o nouă schimbare de look controversată

Moises Arias, care are și el părul în stilul „dreadlocks”, a comentat: „Ne înfrățim încă o dată, ne-am triplat cu [Jaden] 🦁”.

Kyle Massey l-a numit pe Bieber „o legendă vie”.

Fanii însă și-au exprimat dezamăgirea și l-au acuzat pe cântăreț de însușire culturală.

„J, te rog, educă-te asupra apropierii culturii [sic].... Nu ar trebui să porți dread-uri... Cu dragoste”, a scris un fan.

„Aceasta este o însușire culturală... Știu că poți face mai bine”, a scris un alt fan. Cu toate acestea au fost și fani care au apreciat noul său look: „Simpatică este coafura”, i-au scris unii fani. 

Justin Bieber și Hailey Baldwin au împlinit recent un an de căsnicie și artistul a făcut declarații emoționante despre relația cu soția sa. Cu toate că a recunoscut că primul an de căsnicie a fost ceva mai greu a spus că a simțit mereu că trebuie să se căsătorească. 

„Am simțit că asta e chemarea mea. Am simțit că trebuie să mă căsătoresc și să am copii, să bifez toate acele lucruri”, a declarat Justin Bieber în cadrul interviului pe care l-a oferit.