Lansări muzicale

Justin Bieber a lansat un nou album. Ascultă „Justice” aici

Justin Bieber a lansat un nou album. Ascultă „Justice” aici
Justin Bieber a lansat un nou album. Ascultă „Justice” aici [Sursa foto: Facebook]
Justin Bieber a lansat albumul „Justice”, al șaselea material discografic, album care conține 16 piese.

Justin Bieber a lansat un album cu 16 piese care au drept rol să-i aducă pe oameni mai aprope unii de alții și să nu mai simtă singurătatea din timpul pandemiei de coronavirus.

„Într-o perioadă în care există atât de multe nereguli pe această planetă, cu toții ne dorim vindecare și dreptate pentru umanitate. Am compus acest album cu scopul de a conecta oamenii prin muzică, astfel încât să nu se simtă singuri.

Suferința, nedreptatea și durerea pot face ca oamenii să se simtă neajutorați. Muzica este un mod minunat de a ne reaminti că nu suntem singuri. Muzica poate fi un mijloc de a relaționa și de a ne conecta unii cu ceilalți. Sunt conșient că nu pot rezolva nedreptatea doar prin muzică, dar știu că că o putem face fiecare în parte. Eu fac doar o mică parte. Partea mea”, a scris artistul pe Instagram. 

Pe noul album pe care l-a lansat pe 19 martie se regăsesc colaborări cu artiști precum: Chance the Rapper, Benny Blanco, Giveon, Khalid şi Daniel Caesar. Pentru a-și promova noul album artistul a susținut mai multe reprentații în mediul online, dar și o reprezentație de Revelion. Primele demo-uri de pe album au fost întregistrate la începutul pandemiei, chiar în casa artistului.

Tracklist-ul albumului „Justice":

2 Much


Deserve You 

As I Am feat. Khalid

Off My Face 

Holy feat. Chance The Rapper
Unstable feat. The Kid LAROI
Interlude
Die For You feat. Dominic Fike
Hold On
Somebody
Ghost
Peaches feat. Daniel Caesar and Giveon

Love You Different feat. BEAM
Loved By You feat. Burna Boy

Anyone
Lonely w/ benny blanco