Stiri mondene

Justin Bieber, despre primul an de căsătorie cu Hailey Baldwin: „A fost un an greu pentru că...”

Justin și Hailey Bieber
Justin Bieber, despre primul an de căsătorie cu Hailey Baldwin [Sursa foto: Facebook]
Justin Bieber a făcut o serie de dezvăluiri din căsnicia cu Hailey Baldwin la un an de la căsătorie. Ce spune artistul despre viața alături de Hailey Baldwin?!

Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au căsătorit în septembrie 2018, iar un an mai târziu au organizat o petrecere fastuoasă. Evenimentul a avut loc la un hotel de lux din statul american Carolina de Sud. În cadrul unui interviu, cunoscutul artist și-a deschis sufletul în fața fanilor și a vorbit despre primul an de căsătorie, care potrivit spuselor sale, a fost un an extrem de greu.

„Primul an a fost cu adevărat greu pentru că au fost multe traume.

A fost multă lipsă de încredere. Au fost toate acele lucruri pe care nu vrei să le recunoști în fața persoanei cu care ești, pentru că este înfricoșător. Nu vrei să o sperii spunând `mi-e frică`, a declarat artistul. 

Justin Bieber, despre primul an de căsătorie cu Hailey Baldwin
Justin Bieber[Sursa foto: Instagram]

În continuare, Justin Bieber a susținut că pe tot parcursul căsniciei a fost nevoit să treacă prin numeroase provocări. Spre surprinderea tuturor, cântărețul în vârstă de 27 de ani a precizat că întodeauna s-a simțit „obligat” să se căsătorească, conform People.

„Am simțit că asta e chemarea mea. Am simțit că trebuie să mă căsătoresc și să am copii, să bifez toate acesle lucruri”, a mai spus artistul.