Stiri mondene

Juno, detalii neștiute despre relația cu Jo! Cum se înțeleg cei doi artiști: „Nu mă feresc, au fost suișuri și coborâșuri”

Juno, detalii neștiute despre relația cu JO! Cum se înțeleg cei doi artiști:
Juno, detalii neștiute despre relația cu JO! Cum se înțeleg cei doi artiști: [Sursa foto: Instagram]
Juno a vorbit despre relația cu Jo. Uite ce dezvăluiri a făcut artistul!

Juno și Jo formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din industria muzicală de la noi! De aproximativ patru ani, cei doi artiști trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, însă, de-a lungul timpului au avut parte de multe probleme în cuplu, de multe ori aceștia au ajuns și la despărțire. În aceste momente, relația lor merge mai bine ca niciodată, dovadă fiind fotografiile din Zanzibar pe care cei doi îndrăgostiți le-au publicat în mediul online.

Juno, detalii neștiute despre relația cu JO! Cum se înțeleg cei doi artiști:
Juno, detalii neștiute despre relația cu JO! Cum se înțeleg cei doi artiști:[Sursa foto: Instagram]

În cadrul unui interviu oferit recent pentru cancan.ro, Juno și-a deschis sufletul și a vorbit despre relația cu Jo. Artistul recunoaște că de fiecare dată a reușit să se exteriorizeze prin intermediul muzicii pe care a creat-o, ceea ce l-a ajutat să împărtășească mai apoi cu Jo problemele care au apărut de-a lungul timpului în relația lor.

Citeste si: Jo și Juno, relație de 4 ani! Cei doi sărbătoresc într-o vacanță în Zanzibar

„E greu să fii artist și să ai un partener care nu e artist, că nu te înțelege, dar jur că în anumite momente e mai greu să fii artist cu artist. Artiștii sunt oameni nebuni, sunt oameni visători, oameni complicați, este și foarte bine și apar și discuții de genul că arta e o chestie subiectivă, nu e știință, apar chestii, dar în cazul nostru nu prea am avut probleme, mai ales la creație! Nu mă feresc, au fost suișuri și coborâșuri, evoluăm foarte mult, suntem într-o perioadă de trecere. Și pentru ea sunt niște ani de schimbare și de evoluție foarte mari și au fost momente când a fost greu și de aia o perioadă o să fim mult mai «lowkey»! Importantă e realitatea și realitatea noastră și evoluția noastră umană, sufletească și artistică, împreună sau separat!”, a declarat Juno.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de JOY 🌻 (@jo.ioanaa)

Juno, acuzat că profită de notorietatea iubitei sale, Jo

În continuarea, Juno susține că la începutul relației cu Jo, oamenii au început să-l condamne pentru că ar profita de notorietatea artistei pentru a deveni cunoscut. Conform spuselor sale, au existat momente când fanii îi întrebau care este motivul real pentru care au format un cuplu.

Juno, detalii neștiute despre relația cu JO! Cum se înțeleg cei doi artiști:
Juno, detalii neștiute despre relația cu JO! Cum se înțeleg cei doi artiști:[Sursa foto: Instagram]

„Au fost o grămadă de situații, și la mine, și la ea, că: «A, ce stai, mă, cu ăla, ce stai, mă, cu aia!?», că fiecare om care ne știa mai îndeaproape era subiectiv. Oamenii de pe Instagram, care nu ne cunosc, nici nu mai zic, dar tot timpul noi am știut valoarea fiecăruia, noi știm ce suflet are fiecare! Eu știu viziunea mea, știu ce suflet am, cu ce intenții lucrez, eu știu ce pot, iubita mea știe ce are la ușă, chiar au întrebat-o niște personaje: «Ce ești legată așa?», niște chestii de genul, și știe ea mai bine. De asta am început să evităm toate chestiile astea!”, a mai adăugat artistul.

Citeste si: Jo, dezvăluiri despre cariera sa! Piesa refuzată de Andra a făcut-o celebră pe artistă: „Eram ofticată pentru că îmi doream foarte mult”

Juno a devenit cunoscut după ce a colaborat cei de la HaHaHa Production, devenind astfel unul dintre „protejații” lui Smiley. Cântărețul a colaborat cu diferiți artiști de renume precum: Nicole Cherry, Raluka și mulți alții.