Stiri mondene

Jo și Juno, relație de 4 ani! Cei doi sărbătoresc într-o vacanță în Zanzibar

Jo și Juno, relație de 4 ani! Cei doi sărbătoresc într-o vacanță în Zanzibar
Jo și Juno, relație de 4 ani! Cei doi sărbătoresc într-o vacanță în Zanzibar [Sursa foto: Instagram]
Jo și Juno au sărbătorit 4 ani de relație într-un cadru cât se poate de romantic. Cum petrec cei doi în vacanța din Zanzibar?!

Jo și Juno au avut o relație cu suișuri și coborâșuri, însă se pare că de când au decis să mai dea o șansă relației lor, lucrurile merg ca pe roate. Cei doi se bucură de fiecare clipă împreună și sunt mai fericiți ca niciodată. De câteva zile, cei doi se bucură de plajele însorite din Zanzibar, iar ieri, cei doi au sărbătorit 4 ani de relație. Ce declarații au făcut cei doi?!

Citeste si: Care este relația dintre Jo și Juno?! Mai sunt sau nu împreună?!

Jo si Juno, ipostaze romantice în Zanzibar! Cum au aniversat cei doi 4 ani de relație?!

Jo și Juno s-au relaxat din plin în vacanța din Zanzibar, dar nu au uitat să-și țină fanii la curent cu tot ce se întâmplă. Pe lângă peisajele mirifice pe care le-au arătat fanilor, cei doi au postat și o serie de fotografii împreună, iar la una dintre ele, Juno i-a făcut o declarație de dragoste iubitei sale.

„02.02.2022, o zi splendida. 🤩4 ani. Te iubesc!”, a scris Juno pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J U N O (@junorakis)

Ulterior, și Jo a revenit cu un mesaj pentru fanii săi, de această dată pe story. 

„Mi-am dat seama că nu am prea postat astăzi nimic pentru că a fost o zi foarte tare și m-am simțit foarte bine și astăzi este o aniversare specială pentru mine și nu doar pentru mine. Am petrecut mai mult timp bucurându-mă de moment”, a declarat Jo. 

Jo și Juno, relație de 4 ani! Cei doi sărbătoresc într-o vacanță în Zanzibar
Jo și Juno, relație de 4 ani! Cei doi sărbătoresc într-o vacanță în Zanzibar[Sursa foto: Instagram]

Jo și Juno formează unul dintre cele mai iubite cupluri din industrie, însă de la o vreme cei doi au preferat să se iubească mai mult în tăcere. Cei doi au trecut prin perioade dificile în relația lor și deși au declarat public că se despart și nu mai există cale de împăcare, iată că au reușit să regândească lucrurile și să ia o decizie bună. Cei doi se simt mai bine ca niciodată, iar asta se vede și în lansările lor muzicale. Atât Jo cât și Juno, au lansat piese care se află în topuri pe radio.