Stiri mondene

Jo, dezvăluiri despre cariera sa! Piesa refuzată de Andra a făcut-o celebră pe artistă: „Eram ofticată pentru că îmi doream foarte mult”

Jo, dezvăluiri despre cariera sa! Piesa refuzată de Andra a făcut-o celebră pe artistă
Jo, dezvăluiri despre cariera sa! Piesa refuzată de Andra a făcut-o celebră pe artistă [Sursa foto: Captură YouTube]
Jo a dezvăluit povestea din spatele hit-ului care a făcut-o celebră. Cum a cunoscut artista faima?!

Ioana Anuța, alias Jo, este o prezenţă plină de viaţă pe scena muzicală românească! Determinată şi ambiţioasă, artista a început să-şi clădească o carieră în domeniul muzical de la vârsta fragedă. Invitată recent în cadrul emisiunii „Duet”, moderată de Alexandra Ungureanu și difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, Jo a vorbit deschis despre persoanele care au ajutat-o de-a lungul anilor în cariera sa muzicală.

Citeste si: Jo și Juno, relație de 4 ani! Cei doi sărbătoresc într-o vacanță în Zanzibar

Colaborarea dintre Jo și Randi, intitulată „ Până vara viitoare ”, a luat cu asalt YouTube-ul, adunând peste 70 de milioane de vizualizări. În cadrul emisiunii online, artista a dezvăluit că piesa nu era pentru ea, ci trebuia să fie cântată de Andra. Soția lui Cătălin Măruță a refuzat oferta, iar JO a avut ocazia să primească cel mai important hit al carierei sale. 

Jo, dezvăluiri despre cariera sa! Piesa refuzată de Andra a făcut-o celebră pe artistă
Jo, dezvăluiri despre cariera sa! Piesa refuzată de Andra a făcut-o celebră pe artistă[Sursa foto: Instagram]


„M-a nimerit la fix.
Inițial, când am ascultat-o, o primise Randi de la un tip și nu era în plan să fie cu mine și eu eram foarte ofticată, pentru că îmi doream foarte mult să fac piesa asta. A
 refuzat-o Andra și iată că am cântat-o eu. Este cel mai mare hit al meu. Toate au fost number one, dar asta a fost number one cel mai mult timp și are și cele mai multe vizualizări, nu știu, 70-80 de milioane de vizualizări!”, a povestit Jo. 

Jo, dezvăluiri despre cariera sa! Piesa refuzată de Andra a făcut-o celebră pe artistă
Jo, dezvăluiri despre cariera sa! Piesa refuzată de Andra a făcut-o celebră pe artistă[Sursa foto: Captură YouTube]

Videoclip: Jo și Randi- Până vara viitoare