Stiri mondene

Julia Roberts și George Clooney, detalii despre copiii lor după apariția filmului ”Ticket to Paradise”

Julia Roberts și George Clooney, detalii despre copiii lor după apariția filmului ”Ticket to Paradise”
Julia Roberts și George Clooney [Sursa foto: Instagram/ cnn]
Julia Robert și George Clooney au devenit părinți în filmul ”Ticket to Paradise”. Vezi ce spun cei doi despre relația cu copiii lor din realitate!

George Clooney și Julia Roberts sunt printre cei mai îndrăgiți actori de la Hollywood și după o prietenie de o viață, fac echipă pentru filmul ”Ticket to Paradise”. Cei doi au vorbit recent într-un interviu despre copii lor. Julia Roberts are 2 băieți, Phinnaeus și Henry, și o fetiță, Hazel, toți la vârsta adolescenței, iar George Clooney are doi copii gemeni în vârsta de 5 ani, Ella și Alexander.

Citeste si: Julia Roberts, mărturisiri despre drama prin care a trecut în copilărie A fost abuzată de tatăl vitreg, timp de 11 ani de zile!

Julia Roberts și George Clooney, detalii despre copiii lor după apariția filmului ”Ticket to Paradise”
Julia Roberts și George Clooney[Sursa foto: nytimes]

Julia Roberts și George Clooney, dezvăluiri despre copii lor 

În filmul ”Ticket to Paradise”, Julia Roberts și George Clooney sunt surprinși în ipostaza unui cuplu divorțat, care se confruntă cu o problemă delicată. Fiica lor adultă decide să se căsătorească cu un bărbat pe care abia l-a cunoscut. Chiar dacă părinții ei sunt despărțiți, aceștia se unesc pentru a împiedica nunta fiicei lor, pe care o consideră nepotrivită.

Citeste si: Julia Roberts a împlinit vârsta de 54 de ani. Actrița americană a fost abuzată de tatăl vitreg în copilărie

Cei doi actori au vorbit despre colaborarea lor, dar au oferit detalii și despre viața lor de familie. Julia Robert a spus, contrar rolului ei, că nu dorește să se implice în deciziile copiilor ei în ceea ce privește căsătoria. George Clooney a devenit tată la vârsta de 56 de ani și a glumit în interviu despre cum o să fie relația lui cu copii când vor ajunge la vârsta maturității.

Julia Roberts și George Clooney, detalii despre copiii lor după apariția filmului ”Ticket to Paradise”
Julia Roberts și George Clooney[Sursa foto: Insider]

„Mi-ar plăcea să cred că, în calitate de mamă, m-aș întâlni cu această persoană înainte să decid că (nunta) este cea mai proastă idee posibilă”,  a mărturisit Julia Roberts. 

„Pentru că am început puțin mai târziu, probabil că o să port la vremea aceea scutece de adulți. Așa că nu va conta prea mult. Probabil că o să fie... ea o să spună "mă voi mărita cu tipul ăsta" și eu o să fac ceva de genul... Apoi... i-aș spune că sunt de acord, doar să mă curețe”,  a adăugat George Clooney. 

Citeste si: De la vânzător ambulant, la unul dintre cei mai îndrăgiți actori din lume. Povestea impresionantă a lui Caner Cindoruk, care joacă rolul lui Volkan, în serialul "Infidelul"

Julia Roberts și George Clooney au fermecat pe toată lumea când și-au făcut apariția pe covorul roșu la premiera filmului ”Ticket to Paradise” la Londra. Cei doi au apărut surâzători pe covorul roșu în fața ziariștilor. George Clooney a glumit pe seama Juliei și a numit ”o tânără actriţă, ingenuă", iar apoi a împărtășit impresii din timpul filmărilor. El a spus că actorii mai tineri se simțeau „umiliți” atunci când îl priveau dansând cu Julia Roberts fără să aibă nevoie de coregraf.