Stiri

Când apare pe Netflix sezonul 10 al serialului "The Blacklist"

Când apare pe Netflix sezonul 10 al serialului
[Sursa foto: Facebook ]
Serialul "The Blacklist", care poate fi urmărit pe Netflix, a ajuns deja la sezonul 10.

"The Blacklist" este unul dintre cele mai apreciate seriale de pe Netflix. În acest moment, pe platforma de streaming pot fi urmărite primele nouă sezoane ale show-ului TV. Sezonul 10 este aşteptat cu nerăbdare de către fanii serialului.

Când va apărea pe Netflix sezonul 10 din serialul "The Blacklist"

Din 2013 a început povestea lui Raymond Reddington, personaj interpretat magistral de către James Spader, un infractor devenit informator pentru FBI, care a capturat o mulţime de criminali.

Serialul a avut un succes foarte mare şi a fost apreciat de către critici, în special datorită lui James Spader, care a intrat extraordinar în pielea personajului.

Cele nouă sezoane din "The Blacklist" pot fi urmărite pe Netflix, dar serialul va beneficia şi de un al zecelea sezon. Anunţul a fost făcut în luna februarie a acestui an, iar filmările au început în luna septembrie. Noul sezon va avea 22 de episoade, dar nu se ştie încă dacă va fi ultimul.

De asemenea, producătorii serialului "The Blacklist" nu au anunţat încă nici data la care va fi lansat sezonul 10. Conform site-ului whats-on-netflix, noul sezon va avea premiera anul viitor, în septembrie sau octombrie.

Când apare pe Netflix sezonul 10 al serialului "The Blacklist"

Citeste si: Serialul Netflix ”Dahmer- Monster: The Jeffrey Dahmer Story”: Audiențe record în SUA

Un nou personaj din sezonul 10 al serialului "The Blacklist"

La capitolul plecări, din păcate nu îi vom mai vedea din sezonul 10 pe Aram şi pe Alina Park, roluri interpretate de Amir Arison, respectiv Laura Sohn. În rest, celelalte personaje rămân aceleaşi în sezonul 10 din "The Blacklist". Noutatea constă în apariţia lui Siya Malik, un personaj interpretat de Anya Banerjee. Se va crea astfel o legătură cu primul sezon al serialului. Siya Malik este fiica lui Meera Malik, un agent CIA din primul sezon. Conform TVLine, Siya va încerca să găsească răspunsuri, în ceea ce priveşte moartea mamei sale.