Stiri

Jessica Adams, astroloaga care a prezis pandemia face noii predicții! Ce se va întâmpla cu Donald Trump?

Jessica Adams
Jessica Adams a prezis pandemia de anul acesta, căderea lui Trump, dar și multe alte lucruri pe care le veți afla în articolul de mai jos.

Jessica Adams prezicea în februarie 2019 că în 2020 un virus nimicitor va lovi omenirea. Astroloaga a oferit chiar și o dată: 10 ianuarie 2020, ziua în care a fost în care la Wuhan a fost confirmat primul deces din cauza coronavirusului.

Citeste si: Fetele intunecate ale zodiilor: cine ar putea fi SEF in IAD si cine si-ar vinde si mama pentru un pumn de bani

„Știam că vă veni ceva. Mi-am urmat propriile sfaturi. Am fost foarte atentă. Uneori trebuie să suni clopoțelele de alarmă și asta am făcut eu”, a povestit ea.

La începutul acestui an tot Jessica Adams a prezis o mare supriză pentru alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii.

„Surpriză în octombrie? Vedem acest ciclu când președinți, prim-miniștri, premieri și senatori sunt înlăturați de la putere prin vot. Se îmbolnăvesc și demisionează”, a scris ea. Și în acest caz ea a ales o dată cheie – 1 octombrie – care a fost și ziua în care Donald Trump a fost diagnosticat cu Covid-19. Anterior, ea a mai prezis ieșirea Marii Britanii din UE și ruptura dintre cei doi prinți Wiiliam și Harry.

Jessica Adams a vorbit de curând pentru Daily Mail și a dezvăluit la ce s-ar putea aștepta aștepta familia regală în săptămânile următoare și dacă ne putem aștepta ca Trump să revină la funcție pentru un al doilea mandat.

Ce a prezis Jessica Adams pentru următorii ani 

În ceea ce privește coronavirusul, lucurile arată destul de rău, conform predicțiilor Jessicăi Adams. Ea spune că nu trebuie să ne așteptăm la un vaccin, în schimb lumea va învăța să trăiască cu această problemă.

Prințul Harry și Meghan Markle se vor îndrepta spre partea de business.

Cuplul și-a construit deja imperiul după ce a semnat un acord Netflix în valoare de 112 milioane de lire sterline în septembrie.

„Cuplul are deja mai multe proiecte în desfășurare, inclusiv o serie de documantare inovatoare despre natură și o serie animată. Însă nu dezvăluim nicio listă de programe în acest moment”, au declarat reprezentanții Netflix, potrivit The Sun.

La alegerile din SUA va fi dezastru. Liderul de la Casa Albă nu va fi republican, ci s-ar putea să fie un președinte „feminist” care promovează egalitatea între oameni. Dacă se va întâmpla asta, vom asista la plecarea din țară a lui Donald Trump, mai ales că el a declarat că se va muta din America dacă Biden va câștiga alegerile.

Crăciunul îi va uni pe oameni, după cum spune Jessica. Lucrurile vor începe să se schimbe cu aproximativ trei zile înainte de Ajunul Crăciunului. Vom vedea cicluri pe care nu le-am mai văzut de decenii. Vă fi vorba despre prietenie și siguranță globală.

Ce se va întâmpla cu Brexitul din Marea Britanie?

Boris Johnson va mai întârzia puțin procesul final pentru ieșirea din Uniunea Europeană deoarece și Italia vă decide să părăsească UE în 2021.

În ceea ce privește schimbările climatice, Jessica spune că activista de mediu, Greta Thunberg, va reveni la viața ei obișnuită peste șase ani.