Stiri

Jeremy Renner, primul mesaj după accidentul grav suferit. S-a fotografiat pe patul de spital: „Vă trimit dragoste tuturor”

jeremy renner
Jeremy Renner, prima fotografie de pe patul de spital  [Sursa foto: Instagram]
Jeremy Renner a postat prima fotografie după accidentul pe care l-a suferit.

Jeremy Renner a ajuns recent în stare critică la spital, după ce a suferit un accident în timp ce curăța zăpada. Actorul a suferit luni, 2 ianuarie 2023, două intervenții chirurgicale și a fost internat la terapie intensivă.

Citește și: Jeremy Renner, în stare gravă. Actorul cunoscut din filmele Marvel s-a accidentat în timp ce curăța zăpada

Actorul celebru pentru filmele Marvel „a suferit un traumatism toracic și leziuni ortopedice", după un accident de deszăpezire de Anul Nou, în Nevada.

Jeremy Renner a postat prima fotografie pe pagina sa de Instagram, după ce a fost spitalizat. El le-a transmis fanilor că le mulțumește pentru toate mesajele frumoase pe care le-a primit, însă momentan este prea „dat peste cap” pentru a scrie mai multe.

„Vă mulțumesc pentru toate vorbele frumoase. Sunt prea dat peste cap ca să scriu. Dar vă trimit dragoste tuturor", este mesajul postat de celebrul actor, pe pagina lui de Instagram.

În fotografie se poate observa cum celebrul actor se află pe patul de spital, vizibil epuizat și rănit în urma accidentului. 

jeremy renner
Jeremy Renner se află în continuare în spital, după ce a trecut prin două operații [Sursa foto: Captura Video]

Cum ar fi avut loc accidentul în care Jeremy Renner a fost implicat

Jeremy Rener a fost grav rănit în timp ce deszăpezea, iar autoritățile au transmis că totul s-a întâmplat în timp ce încerca să curețe zăpada cu un plug.

Vehiculul de 6.500 kg l-a călcat pe actor după ce a luat-o singur la vale, în timp ce el vorbea cu un membru al familiei sale. Jeremy Renner a încercat să oprească utilajul, însă a fost lovit.

Citește și: Un nou actor în lumea Marvel. Cine va interpreta rolul lui El Muerto, din noul film Spider-Man

Actorul din Universul Marvel ar fi primit ajutor din partea unui vecin, care i-a pus un garou pe piciorul care sângera puternic până la sosirea paramedicilor, potrivit TMZ. Biroul șerifului investighează o posibilă defecțiune mecanică a plugului de zăpadă, care ar fi dus la acest accident tragic și neașteptat. Accidentul a avut loc la casa pe care Renner o deține de câțiva ani o casă în comitatul Washoe, Nevada, zonă afectată de ninsorile abundente din Statele Unite ale Americii