Stiri mondene

Noi informații despre starea de sănătate a lui Jeremy Renner. Actorul american va avea nevoie de ani de recuperare după ce a fost lovit de un plug de zăpadă

Noi informații despre starea de sănătate a lui Jeremy Renner. Actorul american va avea nevoie de ani de recuperare după ce a fost lovit de un plug de zăpadă
Prietenii actorului Jeremy Renner au vorbit recent despre starea de sănătate a acestuia, spunând că leziunile suferite sunt mult mai grave decât se credea.

Jeremy Renner, actorul american rănit recent de un plug de zăpadă pe una dintre proprietăţile sale, ar urma să aibă nevoie de ani mulţi de recuperare, starea sa fiind de fapt mai gravă decât s-a spus iniţial. 

 Jeremy Renner
Jeremy Renner[Sursa foto: Facebook]

Aflat la o proprietate a sa de lângă Lacul Tahoe, în Nevada, Jeremy Renner  a fost lovit de plugul său de aproape 7 tone.

La acel moment, informaţiile oficiale arătau că actorul nominalizat la Oscar a suferit traume toracice, dar şi mai multe fracturi, şi că se afla în stare critică, dar stabilă după operaţie.

Citește și: S-a certat cu soția, i-a incendiat mașina și apoi a sunat la 112. Ce a spus, de fapt, un bărbat din Lugoj dispecerilor de la 112 când a anunțat incendiul

Jeremy Renner a pierdut atât de mult sânge încât „aproape a murit”

Cu toate astea, prietenii actorului spun că starea lui este mai gravă decât s-a spus iniţial, iar rănile starului de la Hollywood sunt mult mai grave şi că  "aproape a murit"  în timp ce aştepta ajutor medical. 

" E mult mai rău decât crede lumea. Jeremy e foarte conştient de faptul că aproape a murit acolo. Partea dreaptă a pieptului lui Jeremy a fost zdrobită, iar partea superioară a toracelui său a cedat. A avut şi o leziune gravă la nivelul capului, care sângera, şi o rană la picior", a declarat o sursă.

 Jeremy Renner
Jeremy Renner[Sursa foto: Facebook]

Actorul care îl joacă pe Hawkeye în Avengers este conştient, se pare, de gravitatea rănilor sale şi ştie că va avea nevoie de multă recuperare. Prietenii săi spun că vor trece cel puţin doi ani până când îşi va reveni complet. 

Citește și: Jeremy Renner, primul mesaj după accidentul grav suferit. S-a fotografiat pe patul de spital: „Vă trimit dragoste tuturor”

"Jeremy a avut dureri foarte mari, a avut probleme cu respiraţia. Ştie că sunt răni grave şi că ar fi putut să nu scape. Se pare că rănile la piept au fost atât de grave încât a fost nevoie ca medicii să îi reconstruiască cutia toracică pe masa de operaţie. Până acum a avut deja două operaţii şi probabil va mai avea nevoie de câteva la picior. Medicii le fac la distanţe mai mari pentru a da timp corpului să se vindece natural, de asta durează atât de mult", a mai spus sursa citată.