Stiri mondene

Foștii iubiți ai lui Jennifer Lopez, cuvinte de laudă la adresa artistei: „Am învățat foarte multe de la ea”

Foștii iubiți ai lui Jennifer Lopez, cuvinte de laudă la adresa artistei
Deși nu mai fac parte din viața sa, Ben Affleck și Mark Antony o apreciează în continuare pe Jennifer Lopez. Iată ce au declarat despre artistă.

Jennifer Lopez este una dintre cele mai îndrăgite artiste din întrega lume. Vocea și talentul său i-au adus artistei un succes formidabil. De-a lungul carierei sale, frumoasa vedetă a cochetat cu dansul, antreprenoriatul, actoria și muzica. Pe lângă susținătorii săi, Jennifer Lopez este apreciată și de foștii parteneri de viață, Ben Affleck și Mark Antony. Într-un editorial al unei reviste celebre, Ben Affleck și Mark Antony au avut numai cuvinte de laudă la adresa artistei, complimentând-o fără rețineri.

Jlo și Marc Anthony

„Chestia care o particularizează pe Jennifer e abilitatea ei de a vedea și a înțelege lucrurile înainte ca ele să se întâmple. Înainte ca ea să aducă în discuție o idee, a vizualizat-o deja în o mie de feluri. Și dacă cineva spune că s-ar putea să nu fie cea mai bună idee, ea va replica: `Tu încă nu înțelegi`. În 9 cazuri din 10, ea are dreptate. Ea este prima care vine la o întâlnire de business și ultima care pleacă. E cea mai muncitoare persoană pe care o cunosc. În perioada în care am fost împreună, era exact invers în ceea ce mă privește. Asta m-a schimbat. Am învățat foarte multe de la ea", a declarat Marc Anthony.

Ce spune Ben Affleck despre Jennifer Lopez. A fost uluit de abilitățile artistei

Ben Affleck, fostul logodnic, a susținut că apreciează conduita profesională a vedetei, seriozitatea cu care se dedică muncii sale, felul în care și-a urmărit în tăcere împlinirea obiectivelor sale.

„Credeam că am o bună etică a muncii, dar am fost complet uluit de felul în care ea s-a implicat cu totul în ceea ce avea de făcut, din prima zi și până la ultima cum reușea apoi să reia ceva și să-și dubleze efortul. Ea rămâne, până la ora actuală, persoana cea mai muncitoare pe care am întâlnit-o în această industrie. E extrem de talentată, dar a și muncit foarte mult pentru succesul ei, și sunt foarte fericit pentru ea că, după toți acești ani, primește recunoașterea pe care o merită", a mărturisit Ben Affleck.

La rândul său, Jennifer Lopez a spus că munca pe care o face nu o percepe ca pe un job, fiind extrem de plăcută. De asemenea, frumoasa artistă a ținut să precizeze că trăiește un vis și este recunoscătoare pentru fiecare zi din viața sa.

Foștii iubiți ai lui Jennifer Lopez, cuvinte de laudă la adresa artistei

„Nu simt că muncesc în niciuna din zile.Am, totodată, o echipă grozavă, care mă ajută în toate modurile posibile, atât personal, cât și profesional. Chiar cred că cel mai important lucru este să ai oameni extraordinari în jurul tău."