Stiri

Jennifer Lopez, impresionată de mișcările de dans ale Annei Lesko. A postat imagini cu artista pe Youtube

Jennifer Lopez și Anna Lesko
Jennifer Lopez și Anna Lesko [Sursa foto: Instagram ]
Jennifer Lopez a descoperit-o pe Anna Lesko pe Tik Tok cu videoclipul realizat pe versurile melodiei „Pa Ti”.

J-LO face furori cu melodia pe care a lansat-o în colaborare cu Maluma: „Pa Ti”. Melodia este folosită și de foarte mulți utilizatori de Tik Tok, după ce Jennifer Lopez a lansat un challenge. Acest challange pe care artista l-a lansat a cucerit topurile din întreaga lume și dintre artiștii autohtoni care au răspuns provocării se numără și Anna Lesko. Cu siguranță vă mai aminți acel videoclip viral în care cântăreața de peste Prut frământă aluatul în timp ce se undiește suav pe versurile melodiei „Pa Ti”.

Dacă nu vi-l amintiți îl puteți urmări aici. 

Tik Tok-ul făcut de Anna Lesko a devenit viral pe rețelele de socializare și a fost descoperit chiar și de Jennifer Lopez. Artista a folosit imaginile de la fanii din întreaga lume pentru a le integra într-un clip care a fost urcat pe contul ei oficial de Youtube.

Anna Lesko
Anna Lesko[Sursa foto: Instagram]

Imaginile inedite au fost urcate pe Youtube pe 7 noiembrie, iar de atunci clipul inedit, în care apar oameni din toate colțurile lumii, a atras peste 200.000 de vizualizări.


Jennifer Lopez a fost declarată „Pop Culture Innovator of the Year”

Jennifer Lopez a fost declarată de către WSJ. Magazine Pop Culture Innovator of the Year, iar distincția îi va fi dată de către Maluma, miercuri, 11 noiembrie.

„Iubesc filmele, iubesc ideea de te pune în pielea cuiva, de a crede în ceva, și totodată iubesc fantezia care ne permite să vedem lumea așa cum ar putea ea să fie. Până când lumea nu este 100% perfectă și complet reparată, nu voi termina ce am de făcut. În fiecare zi încerc să fiu o versiune mai bună a mea", spune Jennifer Lopez într-un fragment extras din discursul ei de mulțumire. 

Premiul Pop Culture Innovator of the Year îi va fi acordat lui J.Lo de către Maluma

Maluma a colaborat cu artista în vârstă de 51 de ani pentru single-ul „Pa'Ti” și „Lonely” și-a exprimat aprecierea față de J-LO. Citește continuarea aici