Stiri mondene

Jennifer Lopez a fost declarată „Pop Culture Innovator of the Year”

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez a fost declarată de către WSJ. Magazine Pop Culture Innovator of the Year, iar distincția îi va fi dată de către Maluma, miercuri, 11 noiembrie.

„Iubesc filmele, iubesc ideea de te pune în pielea cuiva, de a crede în ceva, și totodată iubesc fantezia care ne permite să vedem lumea așa cum ar putea ea să fie. Până când lumea nu este 100% perfectă și complet reparată, nu voi termina ce am de făcut. În fiecare zi încerc să fiu o versiune mai bună a mea", spune Jennifer Lopez într-un fragment extras din discursul ei de mulțumire.

Premiul Pop Culture Innovator of the Year îi va fi acordat lui J.Lo de către Maluma

Maluma a colaborat cu artista în vârstă de 51 de ani pentru single-ul „Pa'Ti” și „Lonely” și-a exprimat aprecierea față de J-LO: „Sunt recunoscător pentru toată munca și sacrificiile pe care le-a făcut de-a lungul anilor și pentru că le-a deschis calea și altor artiști latini.Creativitatea ei, pasiunea, perfecțiunea pe care o aduce în studioul de înregistrări și pe platoul de filmare sunt motivele pentru care este un superstar și asta mă face să mă simt mândru să-i înmânez acest premiu", a declarat Maluma, potrivit People