Stiri mondene

Jennifer Lopez a izbucnit pe internet după ce a fost acuzată că folosește „tone de botox”

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez [Sursa foto: Instagram]
Jennifer Lopez a fost acuzată că folosește tone de botox, motiv pentru care a ținut să le explice din nou fanilor ei care este secretul frumuseții sale.

La 51 de ani Jennifer Lopez este una dintre cele mai invidiate femei de pe planetă. Cu toate că artista a sșpus în nenumărate rânduri că secretul tinereții sale nu a constat în intervențiile estetice, unii fani tot nu o păot crede pe cuvânt.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez[Sursa foto: Instagram]

Așa se face că diva a explodat în momentul în care a fost acuzată că folosește tone de botox.

JLO: Am spus de 500 de milioane de ori... 

Jennifer Lopez a postat pe o rețea de socializare un filmuleț în care le arată fanilor din online tenul ei luminios și fără riduri. Videoclipul era făcut cu scopul de a promova gama sa de produse cosmetice și efectele pe care le produce asupra tenul, însă se pare că artista s-a ales cu un altfel de rezultat. Internauții au spus că JLo arată atât de bine la vârsta ei pentru că a a apelat la intervențiile estetice, moment în care artista s-a enervat la culme.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez[Sursa foto: Instagram]

„LOL, asta e fața mea! Am spus de 500 de milioane de ori că nu am folosit botox, nu mi-am injectat nimic și nici nu am apelat la intervenții chirurgicale!... Și iată un alt secret JLO Beauty: încercați să vă petreceți timpul fiind mult mai pozitivi, buni și amabili cu ceilalți. Nu încercați să-i doborâți pe alții, iar asta vă va menține tineri și frumoși de asemenea! Vă trimit multă dragoste”, a spus Jennifer Lopez pe rețelele de socializare.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez[Sursa foto: Instagram]

Artista a lansat de curând o nouă piesă al cărei videoclip i-a pus pe jar pe jar. Jennifer Lopez s-a lăsat filmat în mai multe ipostaze sexy, iar în unele dintre ele a renunțat de tot la haine. De altfel, pe artistă o putem vedea anul acesta și în pelicula „Marry Me”, unde v-a juca alături de Maluma. 

Află și: Care este relația dintre Jennifer Lopez și Maluma